• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство

Резултати за

Обществено строителство

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. VAN BOEKEL ZEELAND

    Холандия

    Предприятието VAN BOEKEL ZEELAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на earthmoving, и civil engineering. Седалището му е в/ъв Zeeland, Холандия.

  2. SILVERSPAS

    Холандия

    Предприятието SILVERSPAS, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  3. KRINKELS

    Холандия

    Предприятието KRINKELS, e Multi-Category, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Тенис - инсталации, football pitches, Тенис - инсталации, street furniture, и road and motorway signalling devices. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. COMPASS POOLS NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието COMPASS POOLS NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Den Bosch, Холандия.

  5. VAN DEN HEUVEL SERVICE EN ONDERHOUD

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HEUVEL SERVICE EN ONDERHOUD, e Производител, и работи в сферата на Басейни - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Boekel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GEBROEDERS VAN UDEN

    Холандия

    Предприятието GEBROEDERS VAN UDEN, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Rosmalen, Холандия.

  2. KRAGTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KRAGTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Качествен контрол - ПГС, и Качествен контрол - ПГС. Седалището му е в/ъв Herten, Холандия.

  3. MARTENS EN VAN OORD GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието MARTENS EN VAN OORD GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  4. VAN DEN HEUVEL AANNEMINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HEUVEL AANNEMINGSBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heesch, Холандия.

  5. GUBBELS WEGENBOUW EN SLOOPWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GUBBELS WEGENBOUW EN SLOOPWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Helvoirt, Холандия.

  1. NIEUWENHUIZEN DAANDELS BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWENHUIZEN DAANDELS BOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  2. SCHMITZ B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHMITZ B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  1. DREDGING AND CONTRACTING ROTTERDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието DREDGING AND CONTRACTING ROTTERDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  2. VAESSEN ALGEMEEN BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието VAESSEN ALGEMEEN BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  3. MACHINEFABRIEK EN CONSTRUCTIEBEDRIJF STEINBUSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK EN CONSTRUCTIEBEDRIJF STEINBUSCH B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

  4. SMEULDERS INTERIEURWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SMEULDERS INTERIEURWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nuenen, Холандия.

  5. BLOEM TRANSPORT- EN HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието BLOEM TRANSPORT- EN HANDELSONDERNEMING B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heel, Холандия.

  6. DE BONTH VAN HULTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DE BONTH VAN HULTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.