• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пластмасови опаковки

Резултати за

Пластмасови опаковки

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. CLAPPAC

    Холандия

    Предприятието CLAPPAC, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на blister-packing, и blister packs. Седалището му е в/ъв Geldrop, Холандия.

  2. MAXADO

    Холандия

    Предприятието MAXADO, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. BRABO VERPAKKING

    Холандия

    Предприятието BRABO VERPAKKING, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, Bags and purses, и Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. OERLEMANS PACKAGING

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Пластмаси - опаковки, Опаковане, Пластмаси - опаковки, film for fruit and vegetable packaging, и food processing. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

  5. OERLEMANS PLASTICS

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Филми и листи от пластмасови материи, plastic packaging, food processing, и Packaging for meat. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BRABO-PACK

    Холандия

    Предприятието BRABO-PACK, e Производител, и работи в сферата на Амбалажно фолио. Освен това развива дейност и в сферата на flexible packaging for the food processing industry, packaging for grocery sector, и Packaging for fish. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  2. PLA BOTTLES

    Холандия

    Предприятието PLA BOTTLES, e Производител, и работи в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на plastic bottles. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  3. SAREBO B.V.

    Холандия

    Предприятието SAREBO B.V., e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. CURTEC INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието CURTEC INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на barrels. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  5. JANUS VATEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JANUS VATEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на Метални бъчви и бурета, и Метални бъчви и бурета. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  1. TREDEGAR FILM PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието TREDEGAR FILM PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  2. SCHOLLE EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOLLE EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  1. CURTEC NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CURTEC NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  2. WIPAK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIPAK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  3. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  4. RPC PACKAGING KERKRADE B.V.

    Холандия

    Предприятието RPC PACKAGING KERKRADE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  5. MECARI PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието MECARI PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  6. EXXONMOBIL CHEMICAL FILMS EUROPE KERKRADE B.V.

    Холандия

  7. VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V.

    Холандия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Putte, Холандия.

  8. VACULUX B.V.

    Холандия

    Предприятието VACULUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.