• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове

Резултати за

Плодове

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. WIJNEN SQUARE CROPS

    Холандия

    Предприятието WIJNEN SQUARE CROPS, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на paprika, и packed bell peppers. Седалището му е в/ъв Egchel, Холандия.

  2. SCHERPENHUIZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHERPENHUIZEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, и Плодове. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. BEEKERS BERRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието BEEKERS BERRIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  4. WESTENDE FRUITTEELT B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTENDE FRUITTEELT B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Fijnaart, Холандия.

  5. NILEX FOODS B.V.

    Холандия

    Предприятието NILEX FOODS B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Конфитюри, vegetables, fruit & vegetables, Замразени и дълбоко замразени плодове, и Конфитюри. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRESH WISE

    Холандия

    Предприятието FRESH WISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  2. SORMAC B.V.

    Холандия

    Предприятието SORMAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на плодове и зеленчуци - машини, и Рязане на плодове и зеленчуци - машини. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  3. JONKER FRIS B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKER FRIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

  4. HAK B.V.

    Холандия