• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • finishing

Резултати за

Finishing

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и ЛимбьоргПроизводител
  1. DELEYER FOOD

    Холандия

    Verified by europages badge

    DeLeyer Food was founded in 1914 as a rusk factory in Boxtel, The Netherlands. In 2006 we developed the product ChocoWriters, and since 2012 we produce a wide range of cake decorations and ingredients, mostly as private label. Depending on how the products are packed and labeled, we can produce your home brand starting at low quantities. The product range includes natural and azo-free food colorings, synthetic food colorings, colors for chocolate, sugar fondant paste, fondant icing, glamour glaze with sparkles in the colors gold and silver, different types of decorating tubes, including our invention Choco Writers, or decorating pens filled with a glitter filling for sparkle on pastry. Our main markets are Belgium, France, Netherlands, Germany, Switzerland, Austria and Hungary. We supply to retailers, wholesalers and brands. Visit our website deleyer.com for detailed product offerings or contact us to discuss the private label opportunities for your brand.

  2. ROCKENS HOUTBEWERKING

    Холандия

    Предприятието ROCKENS HOUTBEWERKING, e Производител, и работи в сферата на Готови дървени изделия. Седалището му е в/ъв Maren-Kessel, Холандия.

  3. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

    Холандия

    Предприятието OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, e Производител, и работи в сферата на Нефт - инсталации и съоръжения за добив. Освен това развива дейност и в сферата на Stainless steel precision tubes, CNC finishing, и Supply chain execution. Седалището му е в/ъв Bakel, Холандия.

  4. Q-FIN QUALITY FINISHING MACHINES

    Холандия

    Предприятието Q-FIN QUALITY FINISHING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на rounding machines, и trimming. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  5. HANDYMEN-POOLS

    Холандия

    Предприятието HANDYMEN-POOLS, e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на general renovation work, и garage doors. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOTTERWECK B.V.

    Холандия

    Предприятието BOTTERWECK B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, Боядисване - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  2. NIEUWENHUIZEN DAANDELS BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWENHUIZEN DAANDELS BOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  3. TERRACON FUNDERINGSTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TERRACON FUNDERINGSTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Довършителни работи, Строителство на промишлени сгради, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  4. JANSHEN-HAHNRATHS GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSHEN-HAHNRATHS GROUP B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  5. PROTEKTA CONSERDUC/RENOFORS B.V.

    Холандия

    Предприятието PROTEKTA CONSERDUC/RENOFORS B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Смоли, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Смоли, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

  1. VAN STRATUM TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN STRATUM TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Индустриално поддържане, Електричество - строителни работи, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Geldrop, Холандия.

  2. B.V. VOORHEEN FIRMA HANS VERHAGEN

    Холандия

    Предприятието B.V. VOORHEEN FIRMA HANS VERHAGEN, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  1. DE PLOEG TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието DE PLOEG TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за крайна обработка на повърхности, и Машини за крайна обработка на повърхности. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. HENDRIKS COPPELMANS UDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIKS COPPELMANS UDEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  3. BOUWBEDRIJF P.C.M. BAKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF P.C.M. BAKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  4. BOUWBEDRIJF VAN GERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF VAN GERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  5. TES HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TES HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  6. MOESKOPS' BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието MOESKOPS' BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  7. VAN DER BURGT BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER BURGT BOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  8. DE KOK BOUWGROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието DE KOK BOUWGROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  1. AANNEMERSBEDRIJF M.P. DRIJVERS B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF M.P. DRIJVERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  2. VAN WIJNEN SITTARD B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN WIJNEN SITTARD B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  3. WIDEMEX INTERNATIONAL BV

    Холандия

    Предприятието WIDEMEX INTERNATIONAL BV, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  4. RASENBERG BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието RASENBERG BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Terheijden, Холандия.

  5. GEELEN VASTGOED & BOUW BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието GEELEN VASTGOED & BOUW BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Neer, Холандия.

  6. BOSMAN SNELBOUWHALLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOSMAN SNELBOUWHALLEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Langenboom, Холандия.

  7. MAAS-JACOBS BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието MAAS-JACOBS BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Zundert, Холандия.

  8. HENDRIKS BOUWBEDRIJF 'S-HERTOGENBOSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието HENDRIKS BOUWBEDRIJF 'S-HERTOGENBOSCH B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  9. CASPAR DE HAAN SCHILDERSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието CASPAR DE HAAN SCHILDERSBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  10. VAN DINTHER BOUWBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DINTHER BOUWBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Schaijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно