• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени превозни средства

Резултати за

Промишлени превозни средства

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. BROLUBE B.V.

    Холандия

    Предприятието BROLUBE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  2. DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV

    Холандия

    Предприятието DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на bodywork shop, и Truck parts. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

  3. MASTA AANHANGWAGENS BV

    Холандия

    Предприятието MASTA AANHANGWAGENS BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Ремаркета за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на trailer. Седалището му е в/ъв Sint-Oedenrode, Холандия.

  4. KING TRAILERS

    Холандия

    Предприятието KING TRAILERS, e Производител, и работи в сферата на Ремаркета за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Vlijmen, Холандия.

  5. KMT TOURS

    Холандия

    Предприятието KMT TOURS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Извънградски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на coaches, и bus. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LOVEN TRUCK HELMOND B.V.

    Холандия

    Предприятието LOVEN TRUCK HELMOND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Освен това развива дейност и в сферата на Трактори, камиони, и Трактори, камиони. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. INGENIEURSBUREAU TWIN-AIR B.V.

    Холандия

    Предприятието INGENIEURSBUREAU TWIN-AIR B.V., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини, и Филтри за коли, камиони и строителни машини. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  3. SPECIAL TRUCK PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието SPECIAL TRUCK PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Heesch, Холандия.

  4. HENRA AANHANGWAGENS B.V.

    Холандия

    Предприятието HENRA AANHANGWAGENS B.V., e Производител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Колички влекачи, и Колички влекачи. Седалището му е в/ъв Overloon, Холандия.

  5. HEK INTERNATIONAL GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието HEK INTERNATIONAL GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Платформи за превоз на машини, и Платформи за превоз на машини. Седалището му е в/ъв Oost West En Middelbeers, Холандия.

  1. HERTOGHS CARROSSERIEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HERTOGHS CARROSSERIEEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  2. JUMBO FABRIEK VAN AANHANGERS EN OPLEGGERS B.V.

    Холандия

    Предприятието JUMBO FABRIEK VAN AANHANGERS EN OPLEGGERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета за промишлени превозни средства, и Ремаркета за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  1. ANSSEMS AANHANGWAGENS B.V.

    Холандия

    Предприятието ANSSEMS AANHANGWAGENS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета за промишлени превозни средства, и Ремаркета за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  2. WAGENBOUW HAPERT B.V.

    Холандия

    Предприятието WAGENBOUW HAPERT B.V., e Производител, и работи в сферата на Къмпинг и каравани - превозни средства, части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Колички влекачи, и Колички влекачи. Седалището му е в/ъв Hapert, Холандия.

  3. INTERLINEX B.V.

    Холандия

    Verified by europages badge

    Interlinex, a leading force in the environmental movement, is addressing the urgent need for change amid escalating pollution and rising greenhouse gas emissions. Since the pre-industrial era, the Earth has experienced a significant temperature increase of over 1°C, making it crucial to foster a safer and healthier planet for future generations. Specializing in electric vehicles (EVs), Interlinex is committed to shaping the future of transportation across the Netherlands and Europe. We import and distribute a diverse range of EVs, including motorcycles, scooters, quad bikes, and cars, with a continuously expanding inventory. Our 6, 200 square meter warehouse, stocked with renowned brands, ensures swift deliveries through various shipping methods. As a B2B distributor, we offer competitive prices without imposing a minimum order requirement, making us an ideal long-term partner for businesses of all sizes. In the rapidly evolving realm of e-mobility, Interlinex remains proactive, staying informed through active participation in conventions, fairs, and showrooms. We collaborate with clients, turning ideas into reality through exclusive import agreements. Upholding core values of accountability and honesty, we prioritize customer satisfaction, dedicated to continuous improvement. Interlinex aspires to be Europe's premier importer of high-quality e-mobility products, recognizing the mutually beneficial growth potential within the industry.

  4. SARIS AANHANGERS B.V.

    Холандия

    Предприятието SARIS AANHANGERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Hapert, Холандия.

  5. AUTOBEDRIJF VAN DEN UDENHOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието AUTOBEDRIJF VAN DEN UDENHOUT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства от оказион, Автомобили, Превозни средства от оказион, и Автомобили. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  6. FRANZ KIEL B.V.

    Холандия

  7. MAXI MILIAAN B.V.

    Холандия

    Предприятието MAXI MILIAAN B.V., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Седалки за превозни средства, и Седалки за превозни средства. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  8. B.V. HELMONDSE BANDEN CENTRALE H.B.C.

    Холандия

    Предприятието B.V. HELMONDSE BANDEN CENTRALE H.B.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, Гуми и аксесоари, Оси за превозни средства, и Гуми и аксесоари. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  1. AUTOSCHADE PETER BROUWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието AUTOSCHADE PETER BROUWERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на превозни средства, и Поправка на превозни средства. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  2. AUTOBEDRIJF JOS VAN BOXTEL 'S-HERTOGENBOSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието AUTOBEDRIJF JOS VAN BOXTEL 'S-HERTOGENBOSCH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на превозни средства, и Поправка на превозни средства. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. DUTCH DEFENSE VEHICLE SYSTEMS B.V.

    Холандия

  4. DEINUM HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието DEINUM HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на превозни средства, и Поправка на превозни средства. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  5. AUTO KAR B.V.

    Холандия

    Предприятието AUTO KAR B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превозни средства от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, Поправка на превозни средства, Автомобили, и Поправка на превозни средства. Седалището му е в/ъв Steenbergen Nb, Холандия.

  6. BERNARDS COOLS B.V.

    Холандия

  7. CARMAT B.V.

    Холандия

    Предприятието CARMAT B.V., e Производител, и работи в сферата на Оси за превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Амортисьори за превозни средства, Превозни средства - механични компоненти и части, Амортисьори за превозни средства, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

  8. VLUKON B.V.

    Холандия

    Предприятието VLUKON B.V., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Оси за превозни средства, и Оси за превозни средства. Седалището му е в/ъв Vaals, Холандия.

  9. DEKKLEDENFABRIEK WILLEM DE JONG B.V.

    Холандия

    Предприятието DEKKLEDENFABRIEK WILLEM DE JONG B.V., e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Плъзгащи се покриви за превозни средства, и Плъзгащи се покриви за превозни средства. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  10. TECHNISCHE CENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE CENTRALE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части, Автомобили - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - механични компоненти и части, и Автомобили - електрически и електронни компоненти и части. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Промишлени превозни средства

Брой резултати

32 Фирми