• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риби

Резултати за

Риби

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. BRESC B.V.

    Холандия

    Предприятието BRESC B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Sleeuwijk, Холандия.

  2. BAKEPLUS VENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKEPLUS VENLO B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  3. LADESSA B.V.

    Холандия

    Предприятието LADESSA B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  4. ANTOS B.V.

    Холандия

    Предприятието ANTOS B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  5. ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието ROMBOUTS FOOD INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GROOTHANDEL SNELLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOTHANDEL SNELLEN B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Heijen, Холандия.

  2. HORECA GROOTHANDEL TILBURG B.V.

    Холандия

    Предприятието HORECA GROOTHANDEL TILBURG B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. VRIESOORD B.V.

    Холандия

    Предприятието VRIESOORD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  4. KOMAN'S VISHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието KOMAN'S VISHANDEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  5. GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOTHANDEL IN VISPRODUKTEN BRAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. BLUE WORLD SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието BLUE WORLD SEAFOOD, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на import of frozen fish, Marketing of frozen seafood, sushi, и tuna. Седалището му е в/ъв Nuenen, Холандия.

  2. SCANIMEX SEAFOOD

    Холандия

    Предприятието SCANIMEX SEAFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Скариди, wholesale of fish, Скариди, smoked fish, и tuna. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  1. AMACORE

    Холандия

    Предприятието AMACORE, e Разпространител, и работи в сферата на Риболов - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, import of frozen fish, frozen fish products, Замразени и дълбоко замразени риби, и frozen fish. Седалището му е в/ъв Hilvarenbeek, Холандия.

  2. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

    Холандия

    Предприятието RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  3. W.KOKSPAARNDAM

    Холандия

    Предприятието W.KOKSPAARNDAM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.