• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • actives

Резултати за

Actives

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Sun Chemical is a renowned chemical manufacturer with operations in the Netherlands and Turkey. Our company has been established for several decades and has earned a reputation as a leading supplier of cleaning products and various other chemicals, serving distributors globally. We prioritize long-term partnerships and maintain close relationships with our clients, many of whom are repeat customers. Our dedicated after-sales team is always available to provide support and assistance to ensure the success of our projects. We invite all potential clients to join us in taking our business to the next level on a global scale as we source and ship our chemicals worldwide, including countries such as China, the UK, US, Kenya, and Brazil. Our facilities and products are certified by prestigious international inspection companies, such as SGS, Bureau Veritas (BV), and the Certification Inspection Section, to guarantee quality and safety standards. Our factories hold ISO certifications, including ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015, and ISO 9001, and we are committed to maintaining international environmental and safety standards. For more information on our products and services, please visit our website or contact us directly through our contact page for a personalized response to your inquiry.

  2. EFAKO AGRICULTURE

    Холандия

    Предприятието EFAKO AGRICULTURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на humic soil bio-activators, и Humic acid. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. FEEDLANCE B.V.

    Холандия

    Предприятието FEEDLANCE B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Добитък и домашни птици - храни, Земеделие - внос-износ, Добитък и домашни птици - храни, Biologically active feed additives, и zootechnical feed. Седалището му е в/ъв Veldhoven, Холандия.

  4. AD PRODUCTIONS B.V.

    Холандия

    Предприятието AD PRODUCTIONS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Химия - основни продукти и деривати. Освен това развива дейност и в сферата на chemical industry-related services and activities. Седалището му е в/ъв Heijningen, Холандия.

  5. ALLOGA (NEDERLAND) B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLOGA (NEDERLAND) B.V., и работи в сферата на Фармацевтични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Посредник по международни превози, Международни куриерски служби, services and activities for the pharmaceutical industry, Посредник по международни превози, и Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ADVANTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието ADVANTEC B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Oudenbosch, Холандия.

  2. VEHACOM B.V.

    Холандия

    Предприятието VEHACOM B.V., e Производител, и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  3. CUSTOMER SERVICES OUTSOURCING PARTNER (C.S.O.P.) B.V.

    Холандия

    Предприятието CUSTOMER SERVICES OUTSOURCING PARTNER (C.S.O.P.) B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  4. FEI ELECTRON OPTICS INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FEI ELECTRON OPTICS INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Електроннооптични компоненти, и Електроннооптични компоненти. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. CONTA-CLIP NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CONTA-CLIP NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Stramproy, Холандия.

  1. VAN DEN BROEK SYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BROEK SYSTEMEN B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  2. P.H.C. TELECOM B.V.

    Холандия

    Предприятието P.H.C. TELECOM B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. ANTERYON B.V.

    Холандия

    Предприятието ANTERYON B.V., e Производител, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Електроннооптични компоненти, и Електроннооптични компоненти. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. ADVITRONICS TELECOM B.V.

    Холандия

    Предприятието ADVITRONICS TELECOM B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Grave, Холандия.

  3. BATTERIJ IMPORT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието BATTERIJ IMPORT NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  4. GMT-BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието GMT-BENELUX B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  5. DE HEER MEDICOM B.V.

    Холандия

    Предприятието DE HEER MEDICOM B.V., и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Born, Холандия.

  6. MOLEX INTERCONNECT GMBH

    Холандия

    Предприятието MOLEX INTERCONNECT GMBH, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  7. TECHNISCHE HANDELMAATSCHAPPIJ J. DE WILD B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCHE HANDELMAATSCHAPPIJ J. DE WILD B.V., и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  8. PRESTOP B.V.

    Холандия

    Предприятието PRESTOP B.V., и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  1. TELEPULS B.V.

    Холандия

    Предприятието TELEPULS B.V., и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. COMPOSE B.V.

    Холандия

    Предприятието COMPOSE B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. ELECTROTECHNIEK BURGMANS & ALEWIJNS B.V.

    Холандия

    Предприятието ELECTROTECHNIEK BURGMANS & ALEWIJNS B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  4. INNOCOM BUREAU VOOR BEDRIJFSCOMMUNICATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието INNOCOM BUREAU VOOR BEDRIJFSCOMMUNICATIE B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Leende, Холандия.

  5. HANS EINHELL NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HANS EINHELL NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  6. HVM GLASVEZELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието HVM GLASVEZELTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  7. EHRBECKER SCHIEFELBUSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието EHRBECKER SCHIEFELBUSCH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Освен това развива дейност и в сферата на Активни електронни компоненти, и Активни електронни компоненти. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  8. LIAD ELECTRONICS BREDA B.V.

    Холандия

    Предприятието LIAD ELECTRONICS BREDA B.V., e Производител, и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  9. ESTAX TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието ESTAX TECHNIEK B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  10. HANDELMAATSCHAPPIJ C.B. MAASLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELMAATSCHAPPIJ C.B. MAASLAND B.V., и работи в сферата на Активни електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Sleeuwijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно