• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • building materials

Резултати за

Building materials

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. HUISMAN GEMERT

    Холандия

    Предприятието HUISMAN GEMERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

  2. ABDECKPLANE MARKT

    Холандия

    Предприятието ABDECKPLANE MARKT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на PVC tarpaulins, и lorry tarpaulins. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  3. DAKPLATENDEPPOT

    Холандия

    Предприятието DAKPLATENDEPPOT, e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  4. EPDMSHOP.NL

    Холандия

    Предприятието EPDMSHOP.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали, epdm, и Строителни материали. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  5. TEGELLIJM.NL

    Холандия

    Предприятието TEGELLIJM.NL, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DWAT

    Холандия

    Предприятието DWAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на roof covers, insulation, и Building covering materials and roofing. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

  2. J. & TH. VAN DER VELDT B.V.

    Холандия

    Предприятието J. & TH. VAN DER VELDT B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wouw, Холандия.

  3. CRANE-HOUSE B.V.

    Холандия

    Предприятието CRANE-HOUSE B.V., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chaam, Холандия.

  4. BOUW-VAK BOUWSHOP

    Холандия

    Предприятието BOUW-VAK BOUWSHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Четки и валяци за боядисване, wall painting, и Четки и валяци за боядисване. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  5. MATT NIELEN CONSTRUCTIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MATT NIELEN CONSTRUCTIES B.V., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Boxmeer, Холандия.

  1. VAN SCHIJNDEL MAASBRACHT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SCHIJNDEL MAASBRACHT B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maasbracht, Холандия.

  2. BWZ VERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието BWZ VERHUUR B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  1. WIRTGEN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието WIRTGEN NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  2. HOFFMANN BODEMTECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HOFFMANN BODEMTECHNIEKEN B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  3. CATERPILLAR WORK TOOLS B.V.

    Холандия

    Предприятието CATERPILLAR WORK TOOLS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Циментови заводи - машини и техника, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Циментови заводи - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  4. VAN DEN HEUVEL REPARATIE EN REVISIE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN HEUVEL REPARATIE EN REVISIE B.V., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни машини, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  5. SINATEC INDUSTRIES

    Холандия

    Предприятието SINATEC INDUSTRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  6. FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK

    Холандия

    Предприятието FA. FOCKENS EN VAN PUIJENBROEK, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  7. NUCLEAR FIELDS INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието NUCLEAR FIELDS INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Vortum-Mullem, Холандия.

  8. DOLPHIN B.V.

    Холандия

    Предприятието DOLPHIN B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Mierlo, Холандия.

  1. DAB PUMPS B.V.

    Холандия

    Предприятието DAB PUMPS B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Drunen, Холандия.

  2. MACHINEFABRIEK DE VALK B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK DE VALK B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  3. SMIT GLOEIDIENST B.V.

    Холандия

    Предприятието SMIT GLOEIDIENST B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Katwijk Nb, Холандия.

  4. NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  5. SNA EUROPE (BENELUX) B.V.

    Холандия

    Предприятието SNA EUROPE (BENELUX) B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  6. DAMEN HYDRAULIEK VENRAY B.V.

    Холандия

  7. FRANSSEN-FRANKEN VERHUUR & VERKOOP B.V.

    Холандия