• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • carpet

Резултати за

Carpet

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. BOUMANPROJECTEN.NL

    Холандия

    Предприятието BOUMANPROJECTEN.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Vinyl floor coverings, laminated flooring, и carpet. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS

    Холандия

    Предприятието B.V. TAPIJTFABRIEK NOUWENS-BOGAERS, e Производител, и работи в сферата на Мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрично изработени килими, Килими и мокети, Фабрично изработени килими, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. BEST WOOL CARPETS B.V.

    Холандия

  4. TAPIJTTEGELHUIS TILBURG

    Холандия

    Предприятието TAPIJTTEGELHUIS TILBURG, e Multi-Category, и работи в сферата на Мокетни карета. Освен това развива дейност и в сферата на pvc. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  5. MATTENSERVICE

    Холандия

    Предприятието MATTENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Холандия

    Предприятието BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Междинни подове. Освен това развива дейност и в сферата на Мокетни карета, Паркети, Мокетни карета, Паркети, indoor furnishings, и curtain accessories. Седалището му е в/ъв Sprang-Capelle, Холандия.

  2. HET BOSSCHE VLOERENBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието HET BOSSCHE VLOERENBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. TEGEL- EN SANITAIRHANDEL TON MESTROM B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGEL- EN SANITAIRHANDEL TON MESTROM B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Montfort, Холандия.

  4. TEGELZETTERSBEDRIJF J.W. MUTSAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETTERSBEDRIJF J.W. MUTSAARS B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Vught, Холандия.

  5. GEBR.VAN BOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR.VAN BOVEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Sint-Michielsgestel, Холандия.

  1. VAN DE MIDDEGAAL VLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DE MIDDEGAAL VLOEREN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  2. VLOERENBEDRIJF VAN RIJBROEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VLOERENBEDRIJF VAN RIJBROEK B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  1. KORTE PROJECTSTOFFERING B.V.

    Холандия

    Предприятието KORTE PROJECTSTOFFERING B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  2. HUISMAN VLOERENBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието HUISMAN VLOERENBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. VLOERENBEDRIJF F.H.L. VAN BERKEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VLOERENBEDRIJF F.H.L. VAN BERKEL B.V., и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Тапети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Heesch, Холандия.

  4. JETSTONE VERKOOP B.V.

    Холандия

    Предприятието JETSTONE VERKOOP B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Килими и мокети, Метални домакински принадлежности, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  5. VAN OORT INTERIEURS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN OORT INTERIEURS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  6. TAPIJTCENTRUM NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието TAPIJTCENTRUM NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, и Домашни мебели. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  7. OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OSSFLOOR TAPIJTFABRIEKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Фабрично изработени килими. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  8. JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието JANSSENS ORIENT CARPETS HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийски килими, и Занаятчийски килими. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. PEREZ VLOERKLEDEN

    Холандия

    Предприятието PEREZ VLOERKLEDEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. CARPET SIGN B.V.

    Холандия

    Предприятието CARPET SIGN B.V., e Производител, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  3. VAN BESOUW TAPIJT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BESOUW TAPIJT B.V., и работи в сферата на Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  4. S.S.A. SPACK-SPUIT AFWERKINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

  5. H & S TEGELWERKEN B.V.

    Холандия

  6. SPS SPAAN PROJEKTEN STOFFERING B.V.

    Холандия

  7. TEGELWERKEN JAN SLENDERS B.V.

    Холандия

  8. LEMMENS GLASZETTERS- EN SCHILDERSBEDRIJF B.V.

    Холандия

  9. VAN OS-SONNEVELT B.V.

    Холандия

  10. TEGELHANDEL EN TEGELZETTERSBEDRIJF VAN WEZEL B.V.

    Холандия