• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • construction material

Резултати за

Construction material

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. KITSHOP BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието KITSHOP BENELUX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Bonding. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. BOXY PREFAB B.V.

    Холандия

    Предприятието BOXY PREFAB B.V., e Разпространител, и работи в сферата на Строителни материали. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  3. ROTIM STEENBOUW

    Холандия

    Предприятието ROTIM STEENBOUW, e Multi-Category, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Катрани и битуми - строителни материали, Гранит, Катрани и битуми - строителни материали, limestone, и Гранит. Седалището му е в/ъв 's-Hertogenbosch, Холандия.

  4. SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Стъкло зо промишлеността, Инертни материали за сградовото строителство, industrial packing, glass bottles, и Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  5. GALVANO METAALHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието GALVANO METAALHANDEL B.V., и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Газ и нефт - добив, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DAJO INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DAJO INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Твърди горива, Електричество - производство и снабдяване, Железни и цветни руди, Суровини за строителството, Твърди горива, и Електричество - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V.

    Холандия

    Предприятието TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Heijen, Холандия.

  3. ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Kessel Lb, Холандия.

  4. GEBA VERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBA VERHUUR B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Катрани и битуми - строителни материали, и Катрани и битуми - строителни материали. Седалището му е в/ъв Mook, Холандия.

  5. VANTRIGT ECOMMERCE

    Холандия

    Предприятието VANTRIGT ECOMMERCE, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. J.C.H. HECKER EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието J.C.H. HECKER EN ZOON B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  2. ZILVERZAND EXPLOITATIE BEAUJEAN B.V.

    Холандия

    Предприятието ZILVERZAND EXPLOITATIE BEAUJEAN B.V., и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

  1. BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. I.G.M. RESINS B.V.

    Холандия

    Предприятието I.G.M. RESINS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  3. SCHIPPERSWAL I B.V.

    Холандия

  4. HANDELSONDERNEMING INTRACOAT B.V.

    Холандия