• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • for floors

Резултати за

For floors

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. REINASAN BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието REINASAN BV, e Производител, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Почистване на сгради, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Overall hygiene protection, cleaning products, Safe cleaning products, Surface cleaning, Surface protection, и Exterior protection. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  2. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

    Холандия

    Предприятието BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Междинни подове. Освен това развива дейност и в сферата на Мокетни карета, Паркети, Мокетни карета, Паркети, indoor furnishings, и curtain accessories. Седалището му е в/ъв Sprang-Capelle, Холандия.

  3. UNIQUE PARKET

    Холандия

    Предприятието UNIQUE PARKET, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Паркети. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  4. STONEXX

    Холандия

    Предприятието STONEXX, e Производител, и работи в сферата на Керамика - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, mosaic tiles, ceramics for floors, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Swalmen, Холандия.

  5. NICOCYL BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието NICOCYL BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук - промишлени подове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, и Промишлени подове и подови настилки. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TEGELMEGASHOP

    Холандия

    Предприятието TEGELMEGASHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на ceramics for floors, tiles coverings, mosaic tiles, и Natural stone tiles. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  2. PARKETVLOER SCHUREN

    Холандия

    Предприятието PARKETVLOER SCHUREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на laminated parquet. Седалището му е в/ъв 's-Hertogenbosch, Холандия.

  3. MICHEL OPREY & BEISTERVELD

    Холандия

    Предприятието MICHEL OPREY & BEISTERVELD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Natural stonework, garden tiles, ceramics for floors and coatings, и paving tiles. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  4. STRUYK VERWO INFRA

    Холандия

    Предприятието STRUYK VERWO INFRA, e Производител, и работи в сферата на Плочи - бетон. Освен това развива дейност и в сферата на Покрития - сглобяеми елементи, clinker floor coverings, street furniture, paving tiles, и Покрития - сглобяеми елементи. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  5. C. KORNUYT

    Холандия

    Предприятието C. KORNUYT, e Подизпълнител, и работи в сферата на Подови настилки за компютърни зали. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  1. BOUMANPROJECTEN.NL

    Холандия

    Предприятието BOUMANPROJECTEN.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Vinyl floor coverings, laminated flooring, и carpet. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. SCHIPPERS TEGELS

    Холандия

    Предприятието SCHIPPERS TEGELS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Керамика - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на ceramics for floors. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  1. OUTLETPVC

    Холандия

    Предприятието OUTLETPVC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Междинни подове. Освен това развива дейност и в сферата на pvc floors. Седалището му е в/ъв Son En Breugel, Холандия.

  2. TOPDESIGNVLOER

    Холандия

    Предприятието TOPDESIGNVLOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Високи подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на waxed cement. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  3. LUX LAMPEN

    Холандия

    Предприятието LUX LAMPEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашно осветление и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на modern lights, overhead lights, table lamp, и floor lamps. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  4. PUURKURK

    Холандия

    Предприятието PUURKURK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Коркови плочи и облицовки. Освен това развива дейност и в сферата на cork floors, cork panels, и cork processing. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  5. HET BOSSCHE VLOERENBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието HET BOSSCHE VLOERENBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  6. EA TECHNIEK

    Холандия

    Предприятието EA TECHNIEK, e Разпространител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на floor heating pipe, и floor heating systems. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  7. LINQ SYSTEMS BV

    Холандия

    Предприятието LINQ SYSTEMS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Въздушни и подови транспортьори. Освен това развива дейност и в сферата на monorail systems for handling merchandise, и overhead cranes for lifting merchandise. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  8. JURIËNS MACHINALE HOUTBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието JURIËNS MACHINALE HOUTBEWERKING B.V., и работи в сферата на Дървени опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, Дървени конструкции, Дървен материал - полуготови изделия, Паркети, и Дървени конструкции. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  1. VAN DOORN VLOEREN EN PELLETKACHELS

    Холандия

    Предприятието VAN DOORN VLOEREN EN PELLETKACHELS, e Разпространител, и работи в сферата на Камини - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на pellet heaters, и wooden floors. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  2. HUISMAN VLOERENBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието HUISMAN VLOERENBEDRIJF B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  3. VAN DE MIDDEGAAL VLOEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DE MIDDEGAAL VLOEREN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Schijndel, Холандия.

  4. TEGEL- EN SANITAIRHANDEL TON MESTROM B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGEL- EN SANITAIRHANDEL TON MESTROM B.V., и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Тапети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв Montfort, Холандия.

  5. TEGELZETTERSBEDRIJF J.W. MUTSAARS B.V.

    Холандия

    Предприятието TEGELZETTERSBEDRIJF J.W. MUTSAARS B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Vught, Холандия.

  6. GEBR.VAN BOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR.VAN BOVEN B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Sint-Michielsgestel, Холандия.

  7. VLOERENBEDRIJF VAN RIJBROEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VLOERENBEDRIJF VAN RIJBROEK B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  8. KORTE PROJECTSTOFFERING B.V.

    Холандия

    Предприятието KORTE PROJECTSTOFFERING B.V., и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, Каучук - изделия, Килими и мокети, Паркети, Пластмаси - подови настилки, и Каучук - изделия. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  9. TEGELARENA.NL

    Холандия

    Предприятието TEGELARENA.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic tiles for floors. Седалището му е в/ъв Baarlo Lb, Холандия.

  10. RADIATOREN DISCOUNTER

    Холандия

    Предприятието RADIATOREN DISCOUNTER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на radiators, и floor heating systems. Седалището му е в/ъв Drunen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

For floors

Брой резултати

81 Фирми