• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fruits fruits

Резултати за

Fruits fruits

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. HANDELFRESH

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието HANDELFRESH, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, Fresh fruits and vegetables, organic fruit, organic vegetables, fresh vegetables, distributors of fresh vegetables, cucumber, watermelons, и organic tomatoes. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. RINY VAN DER STAAK BV

    Холандия

    Предприятието RINY VAN DER STAAK BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, legumes, asparagus, и strawberries. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  3. EXPLOSIVE FOODS B.V.

    Холандия

    Предприятието EXPLOSIVE FOODS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. WIJNEN SQUARE CROPS

    Холандия

    Предприятието WIJNEN SQUARE CROPS, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на paprika, и packed bell peppers. Седалището му е в/ъв Egchel, Холандия.

  5. VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Говеда, Свински породи, Плодове, Житни растения и зърнени храни, Говеда, Свински породи, и Плодове. Седалището му е в/ъв Sint-Oedenrode, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KLAAS & CO

    Холандия

    Предприятието KLAAS & CO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  2. AARTSENFRUIT BREDA B.V.

    Холандия

    Предприятието AARTSENFRUIT BREDA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. AQUI FRUIT & GREENS B.V.

    Холандия

    Предприятието AQUI FRUIT & GREENS B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. S.V.Z. INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието S.V.Z. INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  5. FRANKORT & KONING B.V.

    Холандия

    Предприятието FRANKORT & KONING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  1. P. SEELEN GRUBBENVORST B.V.

    Холандия

    Предприятието P. SEELEN GRUBBENVORST B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  2. BEEKERS BERRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието BEEKERS BERRIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Made, Холандия.

  1. SCHERPENHUIZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHERPENHUIZEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, и Плодове. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. VERPAKKINGSBEDRIJF UDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VERPAKKINGSBEDRIJF UDEN B.V., и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  3. WESTENDE FRUITTEELT B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTENDE FRUITTEELT B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Седалището му е в/ъв Fijnaart, Холандия.

  4. HORECA GROOTHANDEL IN GROENTE EN FRUIT MARTIEN BOUMANS EINDHOVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HORECA GROOTHANDEL IN GROENTE EN FRUIT MARTIEN BOUMANS EINDHOVEN B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. VERPAALEN AARDBEIEN B.V.

    Холандия

  6. ROOSENDAALSE AARDBEI PLANTEN OND. RAPO B.V.

    Холандия

  7. NETRA AGRO B.V.

    Холандия

  8. KIVITS-DRUNEN B.V.

    Холандия

  1. BIOCOMPIG BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    BIOCOMPIG provides consultancy services and supplies granular organic fertilisers to the European and world markets. We offer a full consultancy service and can provide our products to farms and horticultural operations whether or not they practice organic methods. Granular organic fertilisers are produced and delivered in ways that meet all legally-imposed norms and standards, we deliver consistent product all year round, either in BigBags, 25kg sacks or in bulk, delivered using a blower system or tipping truck.

  2. BENEFERT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието BENEFERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на N-rich organic fertilizer, animal based fertilizers, liquid fertilizer, organic fertilizers garden, amino-acids, Fulvic acid, biostimulants, natural plant biostimulants, и Fertilizers for sustainable development. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. NILEX FOODS B.V.

    Холандия

    Предприятието NILEX FOODS B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Конфитюри, vegetables, fruit & vegetables, Замразени и дълбоко замразени плодове, и Конфитюри. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

  4. FRESH WISE

    Холандия

    Предприятието FRESH WISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  5. SIRGREENWASABI

    Холандия

    Предприятието SIRGREENWASABI, e Multi-Category, и работи в сферата на Деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на organic citrus fruits. Седалището му е в/ъв Vlijmen, Холандия.

  6. BOOMKWEKERIJ EBBEN

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ EBBEN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на fruit trees, и trees. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

  7. BOOMKWEKERIJ FROWEIN

    Холандия

    Предприятието BOOMKWEKERIJ FROWEIN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на fruit plants, и trees. Седалището му е в/ъв Sint Agatha, Холандия.

  8. LUTRADES

    Холандия

    Предприятието LUTRADES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на spaghetti, alcoholic beverages, и concentrated fruit juices. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  9. NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието NETHERLANDS, e Разпространител, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на bananas, pineapple, mangos, и Limes. Седалището му е в/ъв Urmond, Холандия.

  10. FOUR SEASONS FOOD BV

    Холандия

    Предприятието FOUR SEASONS FOOD BV, e Производител, и работи в сферата на Супи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранителни изделия и напитки - съставки, sauces, и Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Fruits fruits

Брой резултати

44 Фирми