• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • horticulture

Резултати за

Horticulture

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. BIOCOMPIG BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    BIOCOMPIG provides consultancy services and supplies granular organic fertilisers to the European and world markets. We offer a full consultancy service and can provide our products to farms and horticultural operations whether or not they practice organic methods. Granular organic fertilisers are produced and delivered in ways that meet all legally-imposed norms and standards, we deliver consistent product all year round, either in BigBags, 25kg sacks or in bulk, delivered using a blower system or tipping truck.

  2. SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN

    Холандия

    Предприятието SCHUTTINGBOUW EINDHOVEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fences. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. TUINCENTRUM DEN ELSENHOF

    Холандия

    Предприятието TUINCENTRUM DEN ELSENHOF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Mill, Холандия.

  4. JAC. REIJNS STAALCONSTRUCTIE ALPHEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JAC. REIJNS STAALCONSTRUCTIE ALPHEN B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Alphen Nb, Холандия.

  5. TUINEXPRESS.NL

    Холандия

    Предприятието TUINEXPRESS.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на domestic animals, pond pumps, и flowering garden plants. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ADRIAANSEN VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието ADRIAANSEN VASTGOED B.V., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Steenbergen Nb, Холандия.

  2. HANDELSONDERNEMING VAN DER VRANDE B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING VAN DER VRANDE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Beek En Donk, Холандия.

  3. LINTSEN & PIETERS B.V.

    Холандия

    Предприятието LINTSEN & PIETERS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Born, Холандия.

  4. FRISSEN GROEN TECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието FRISSEN GROEN TECHNIEK B.V., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Valkenburg Lb, Холандия.

  5. NOOREN MELKWINNING EN AUTOMATISERING B.V.

    Холандия

    Предприятието NOOREN MELKWINNING EN AUTOMATISERING B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Gilze, Холандия.

  1. LENTSE POTGROND BV

    Холандия

    Предприятието LENTSE POTGROND BV, e Производител, и работи в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Торф и хумус, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Торф и хумус. Седалището му е в/ъв Katwijk, Холандия.

  2. LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF RIJSBOSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието LANDBOUWMECHANISATIEBEDRIJF RIJSBOSCH B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baarle-Nassau, Холандия.

  1. LANDBOUWMECHANISATIE JOS HORSMANS B.V.

    Холандия

    Предприятието LANDBOUWMECHANISATIE JOS HORSMANS B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделски трактори и ремаркета, Земеделие - инсталации и съоръжения, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Klimmen, Холандия.

  2. ALLJOBS B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLJOBS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, Земеделски трактори и ремаркета, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oud Gastel, Холандия.

  3. FLOWER INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието FLOWER INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Venray, Холандия.

  4. KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ DE BOSRAND RIJSBERGEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Градинарство и цветарство, Градинарство - машини и уреди, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijsbergen, Холандия.

  5. GROWSHOPS NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието GROWSHOPS NEDERLAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Landgraaf, Холандия.

  6. MOOREN MACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието MOOREN MACHINES B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  7. VERSLEIJEN AGRI B.V.

    Холандия

    Предприятието VERSLEIJEN AGRI B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Oirlo, Холандия.

  8. TAKS TUINBOUWTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TAKS TUINBOUWTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  1. RECI PROF INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието RECI PROF INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  2. BRABANT AG INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BRABANT AG INDUSTRIE B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  3. ZHE TRADING B.V.

    Холандия

    Предприятието ZHE TRADING B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Heijningen, Холандия.

  4. VAN DIJK HEAVY EQUIPMENT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DIJK HEAVY EQUIPMENT B.V., и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, и Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  5. ROVERO SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието ROVERO SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Оранжерии и стъклени покриви. Освен това развива дейност и в сферата на Стайни оранжерии, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Стайни оранжерии, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  6. VERHOEVE WATERTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHOEVE WATERTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Градинарство - машини и уреди, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Zevenbergen, Холандия.

  7. THERMOFLOR STRUCTURES B.V.

    Холандия

    Предприятието THERMOFLOR STRUCTURES B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

  8. LOZEMAN TUINMACHINES-LOTTUM B.V.

    Холандия

    Предприятието LOZEMAN TUINMACHINES-LOTTUM B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Седалището му е в/ъв Lottum, Холандия.

  9. VAN NEDERKASSEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN NEDERKASSEL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Селско стопанство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Zundert, Холандия.

  10. HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HANDELSONDERNEMING VAN KRIMPEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Oudenbosch, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно