• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • mines

Резултати за

Mines

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Холандия

    Verified by europages badge

    Sun Chemical is a renowned chemical manufacturer with operations in the Netherlands and Turkey. Our company has been established for several decades and has earned a reputation as a leading supplier of cleaning products and various other chemicals, serving distributors globally. We prioritize long-term partnerships and maintain close relationships with our clients, many of whom are repeat customers. Our dedicated after-sales team is always available to provide support and assistance to ensure the success of our projects. We invite all potential clients to join us in taking our business to the next level on a global scale as we source and ship our chemicals worldwide, including countries such as China, the UK, US, Kenya, and Brazil. Our facilities and products are certified by prestigious international inspection companies, such as SGS, Bureau Veritas (BV), and the Certification Inspection Section, to guarantee quality and safety standards. Our factories hold ISO certifications, including ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015, and ISO 9001, and we are committed to maintaining international environmental and safety standards. For more information on our products and services, please visit our website or contact us directly through our contact page for a personalized response to your inquiry.

  2. J. & TH. VAN DER VELDT B.V.

    Холандия

    Предприятието J. & TH. VAN DER VELDT B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wouw, Холандия.

  3. MATT NIELEN CONSTRUCTIES B.V.

    Холандия

    Предприятието MATT NIELEN CONSTRUCTIES B.V., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Boxmeer, Холандия.

  4. BWZ VERHUUR B.V.

    Холандия

    Предприятието BWZ VERHUUR B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  5. VAN SCHIJNDEL MAASBRACHT B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN SCHIJNDEL MAASBRACHT B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Maasbracht, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CRANE-HOUSE B.V.

    Холандия

    Предприятието CRANE-HOUSE B.V., и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chaam, Холандия.

  2. HOFFMANN BODEMTECHNIEKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HOFFMANN BODEMTECHNIEKEN B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  3. WIRTGEN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието WIRTGEN NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  4. MAVECO B.V.

    Холандия

    Предприятието MAVECO B.V., e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, и Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

  5. VAN WEES WAALWIJK MACHINES B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN WEES WAALWIJK MACHINES B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Минно разработване - машини и техника, и Минно разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  1. FRANSSEN-FRANKEN VERHUUR & VERKOOP B.V.

    Холандия