• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • preservation

Резултати за

Preservation

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. FRIJNS INDUSTRIAL GROUP

    Холандия

    Предприятието FRIJNS INDUSTRIAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, и preservation. Седалището му е в/ъв Valkenburg Aan De Geul, Холандия.

  2. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

    Холандия

    Предприятието VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, Пресни зеленчуци, spinach, Зеленчукови консерви, scarola salad, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв America, Холандия.

  3. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Холандия

    Предприятието WILLEMSE & VAN ENGELEN, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хлебопроизводство - машини и материали, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хлебопроизводство - машини и материали. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  4. SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието SPAKO FOOD MACHINERY BEHEER B.V., и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  5. DAUB BAKERY MACHINERY B.V.

    Холандия

    Предприятието DAUB BAKERY MACHINERY B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Goirle, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOXMEER METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието BOXMEER METAAL B.V., и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Boxmeer, Холандия.

  2. WILMS VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието WILMS VLEES B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието BREDASE HORECA VLEESCENTRALE B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  4. SORMAC B.V.

    Холандия

    Предприятието SORMAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на плодове и зеленчуци - машини, и Рязане на плодове и зеленчуци - машини. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  5. VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN ROOI MEAT PRODUCTS B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Someren, Холандия.

  1. MATTHEEUSSENS-WIDO B.V.

    Холандия

    Предприятието MATTHEEUSSENS-WIDO B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Ossendrecht, Холандия.

  2. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HENNINGSEN NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, и Сушено месо. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  1. HERO NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HERO NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Газирани напитки, Плодови консерви и конфитюри, Газирани напитки, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. AARTS CONSERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието AARTS CONSERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, и Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Lottum, Холандия.

  3. MEAT FRIENDS B.V.

    Холандия

    Предприятието MEAT FRIENDS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  4. VAN DE VEN VLEESWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DE VEN VLEESWAREN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  5. JONKER FRIS B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKER FRIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

  6. VAN RIJSINGEN VERS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN RIJSINGEN VERS B.V., и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  7. WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIM PESSERS VLEESGROOTVERBRUIK B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  8. VEE-SERVICE DRUNEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VEE-SERVICE DRUNEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Drunen, Холандия.

  1. BONDUELLE NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието BONDUELLE NEDERLAND B.V., и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. STROOPFABRIEK CANISIUS-HENSSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието STROOPFABRIEK CANISIUS-HENSSEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Schinnen, Холандия.

  3. VAN DER KROON FOOD PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DER KROON FOOD PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Dinteloord, Холандия.

  4. LAARAKKER GROENTEVERWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието LAARAKKER GROENTEVERWERKING B.V., и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Well Lb, Холандия.

  5. NIEUWDORP B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWDORP B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  6. VELDT'S PANNEKOEKEN B.V.

    Холандия

  7. VAN GOG UIEN EN GROENTENPRODUKTEN B.V.

    Холандия

  8. RIK HOLLAND B.V.

    Холандия

  9. HAK B.V.

    Холандия

  10. M. LITJENS VASTGOED B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно