• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • refrigerations

Резултати за

Refrigerations

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, e Подизпълнител, и работи в сферата на Генераторни агрегати. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи вещества, cogeneration units, Охлаждащи вещества, и industrial cooling. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. COLDVINK

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието COLDVINK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Meeuwen, Холандия.

  3. KOELCELVRIESCEL

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието KOELCELVRIESCEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Meeuwen, Холандия.

  4. ICS COOL ENERGY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието ICS COOL ENERGY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Sint-Michielsgestel, Холандия.

  5. VERHEIJEN TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието VERHEIJEN TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Въздушни товари, refrigerated transport, Складиране и съхранение - услуги, и Въздушни товари. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN

    Холандия

    Предприятието KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация - техника, installation of air conditioners, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, air conditioning system installation, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW

    Холандия

    Предприятието NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени вентилатори, Промишлени вентилатори, electric fans for industrial use, installation of suction systems, и industrial filters. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  3. HESSELS TRANSPORT DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието HESSELS TRANSPORT DIENSTEN, e Разпространител, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, Express delivery service, national and international couriers, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. OKT LOGISTIC HOLLAND

    Холандия

    Предприятието OKT LOGISTIC HOLLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Escharen, Холандия.

  5. GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES

    Холандия

    Предприятието GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ на нефт. Освен това развива дейност и в сферата на catalysts for petroleum refining, и refrigerated tanks for goods storage. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. BLUE COLOR & SAFETY

    Холандия

    Предприятието BLUE COLOR & SAFETY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, oil tanker assistance, и viewing ports for refrigeration equipment. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  2. BERNAARDS-EXPEDITIE BV

    Холандия

    Предприятието BERNAARDS-EXPEDITIE BV, e Разпространител, и работи в сферата на Превози при установена температура. Освен това развива дейност и в сферата на groupage. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. ME WORKS B.V.

    Холандия

    Предприятието ME WORKS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътни превози с хладилни вагони. Освен това развива дейност и в сферата на oil tankers, storage tanks, и cargo transport by container vessel. Седалището му е в/ъв Halsteren, Холандия.

  2. COOLGO

    Холандия

    Предприятието COOLGO, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилен транспорт - съоръжения, refrigerated motor vehicles, и Хладилен транспорт - съоръжения. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

  3. ROMA NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието ROMA NEDERLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинни рекуператори, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Топлинни рекуператори, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  4. SMEVA B.V.

    Холандия

    Предприятието SMEVA B.V., e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  5. OLAER NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието OLAER NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Охладителни радиатори за двигатели, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Охладителни радиатори за двигатели, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Prinsenbeek, Холандия.

  6. ICS DRY-ICE EXPRESS

    Холандия

    Предприятието ICS DRY-ICE EXPRESS, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превози при установена температура, и Превози при установена температура. Седалището му е в/ъв Kaatsheuvel, Холандия.

  7. MKG KOERIERS BV

    Холандия

    Предприятието MKG KOERIERS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Хладилен транспорт. Седалището му е в/ъв Elsendorp, Холандия.

  8. A.L.T. MONTAGE B.V.

    Холандия

    Предприятието A.L.T. MONTAGE B.V., и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Sprang-Capelle, Холандия.

  1. CALL AIR KLIMAATTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието CALL AIR KLIMAATTECHNIEK B.V., и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Топлообменници, и Топлообменници. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  2. SPIRO INNOVATION B.V.

    Холандия

    Предприятието SPIRO INNOVATION B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  3. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  4. ARSLANKOELTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието ARSLANKOELTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. NAS KOUDETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието NAS KOUDETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи цистерни, и Охлаждащи цистерни. Седалището му е в/ъв Escharen, Холандия.

  6. FRIGO-METAL B.V.

    Холандия

    Предприятието FRIGO-METAL B.V., и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  7. SCHOUREN METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOUREN METAAL B.V., и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  8. BLC WINKELINVENTARIS BV

    Холандия

    Предприятието BLC WINKELINVENTARIS BV, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  9. FREDDOMATIC B.V.

    Холандия

    Предприятието FREDDOMATIC B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  10. COOLER MASTER EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието COOLER MASTER EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Refrigerations

Брой резултати

33 Фирми