• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sheets

Резултати за

Sheets

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. OERLEMANS PLASTICS

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Филми и листи от пластмасови материи, plastic packaging, food processing, и Packaging for meat. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

  2. THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието THYSSENKRUPP MATERIALS NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Сурова стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Стоманолеярство, Ламарина и ленти от стомана, Стомани, Стоманолеярство, aluminium profiles, и Ламарина и ленти от стомана. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  3. KEYTEC NETHERLANDS B.V.

    Холандия

    Предприятието KEYTEC NETHERLANDS B.V., e Производител, и работи в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, assembly of mechanical parts, Стомани и метали - машинно обработване, sheet metal embossing, и metal coining. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  4. IVOL

    Холандия

    Предприятието IVOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Планиране работен график - системи и пособия, Whiteboard sheet, audiovisual projectors, и Планиране работен график - системи и пособия. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  5. ARCELORMITTAL STAALHANDEL BORN

    Холандия

    Предприятието ARCELORMITTAL STAALHANDEL BORN, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на steel sheet, Round reinforcing bars, и Steel, structural. Седалището му е в/ъв Born, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GLASFOLIEMAGAZIJN

    Холандия

    Предприятието GLASFOLIEMAGAZIJN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  2. RIMAS SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието RIMAS SYSTEMS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Beringe, Холандия.

  3. MAG. 45 B.V.

    Холандия

    Предприятието MAG. 45 B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. FOLDY PAC EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието FOLDY PAC EUROPE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмасови материи - полуфабрикати. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, и Филми и листи от пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  5. PLASTICA B.V.

    Холандия

  1. GROSFILLEX B.V.

    Холандия