• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • stone stone

Резултати за

Stone stone

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. HEGERAAT LEIDEKKERSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието HEGERAAT LEIDEKKERSBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, roof covers, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Schaijk, Холандия.

  2. SHARANA

    Холандия

    Предприятието SHARANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скъпоценни камъни. Седалището му е в/ъв Voerendaal, Холандия.

  3. ROOFDIRECT

    Холандия

    Предприятието ROOFDIRECT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  4. STEF CLEANING SERVICES

    Холандия

    Предприятието STEF CLEANING SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Etten Leur, Холандия.

  5. DAKBEHEER ZUID

    Холандия

    Предприятието DAKBEHEER ZUID, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Rosmalen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MICHEL OPREY & BEISTERVELD

    Холандия

    Предприятието MICHEL OPREY & BEISTERVELD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Natural stonework, garden tiles, ceramics for floors and coatings, и paving tiles. Седалището му е в/ъв Echt, Холандия.

  2. TEGELMEGASHOP

    Холандия

    Предприятието TEGELMEGASHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на ceramics for floors, tiles coverings, mosaic tiles, и Natural stone tiles. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  3. STONEXX

    Холандия

    Предприятието STONEXX, e Производител, и работи в сферата на Керамика - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, mosaic tiles, ceramics for floors, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Swalmen, Холандия.

  4. SIERADENMEISJE

    Холандия

    Предприятието SIERADENMEISJE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бижутерия и ювелирство. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale of jewellery, gold jewellery, и jewellery with precious stones. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  5. XGOUD

    Холандия

    Предприятието XGOUD, e Multi-Category, и работи в сферата на Злато. Освен това развива дейност и в сферата на advice on buying-selling precious stones, wholesale of watches, и diamonds. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  1. KRISTAL KARTEL

    Холандия

    Предприятието KRISTAL KARTEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Камъни и руди. Освен това развива дейност и в сферата на Amethysts. Седалището му е в/ъв Halsteren, Холандия.

  2. DAKLEGGEN.NL

    Холандия

    Предприятието DAKLEGGEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Den Bosch, Холандия.

  1. VAN DER RIJT BV

    Холандия

    Предприятието VAN DER RIJT BV, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Пясъчник - плочки и плочкови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Natural stonework, и working with natural stones. Седалището му е в/ъв Sint Anthonis, Холандия.

  2. TEGELARENA.NL

    Холандия

    Предприятието TEGELARENA.NL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на ceramic tiles for floors. Седалището му е в/ъв Baarlo Lb, Холандия.

  3. 040 DAKDEKKER

    Холандия

    Предприятието 040 DAKDEKKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Освен това развива дейност и в сферата на civil roofing. Седалището му е в/ъв Veldhoven, Холандия.

  4. GEBR VAN DE WETERING WVE COATINGS

    Холандия

    Предприятието GEBR VAN DE WETERING WVE COATINGS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каменни стълбища. Освен това развива дейност и в сферата на general renovation work. Седалището му е в/ъв vinkel, Холандия.

  5. AKYAZ DAKONDERHOUD

    Холандия

    Предприятието AKYAZ DAKONDERHOUD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  6. GEBR. VAN SCHAIJK DAK- EN MONTAGEWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. VAN SCHAIJK DAK- EN MONTAGEWERKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, façade reconstruction, Покривни камъни, и insulation. Седалището му е в/ъв Gemert, Холандия.

  7. BRAAT DAKBEDEKKING

    Холандия

    Предприятието BRAAT DAKBEDEKKING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Waalre, Холандия.

  8. INSTALLATIEBEDRIJF GEBR. JANSSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF GEBR. JANSSEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Beugen, Холандия.

  1. FLEX DUURZAME DAKSYSTEMEN

    Холандия

    Предприятието FLEX DUURZAME DAKSYSTEMEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв 'S-Hertogenbosch, Холандия.

  2. JETSTONE PRODUKTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието JETSTONE PRODUKTIE B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Надгробни паметници, и Надгробни паметници. Седалището му е в/ъв Deurne, Холандия.

  3. VAN STOKKUM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN STOKKUM BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Етернит. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. MAVECO B.V.

    Холандия

    Предприятието MAVECO B.V., e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Камък - машини и техника за добив, и Камък - машини и техника за добив. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

  5. VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Бани - мебели и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Erp, Холандия.

  6. ARTE DI GRANITO B.V.

    Холандия

    Предприятието ARTE DI GRANITO B.V., e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  7. J.H. SMITS & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J.H. SMITS & ZONEN B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.

  8. MARMERINDUSTRIE VENLO B.V.

    Холандия

    Предприятието MARMERINDUSTRIE VENLO B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  9. NATUURSTEEN PRODUKTIE ASTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NATUURSTEEN PRODUKTIE ASTEN B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  10. MOONEN-WANDERS BOUWPRODUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MOONEN-WANDERS BOUWPRODUCTIE B.V., и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Heerlen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно