• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ЧехияПрагаДоставчик на услуги
  1. INTERCONTACT PRAHA, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието INTERCONTACT PRAHA, SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътни застраховки, Спортни инсталации, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Пътни застраховки. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  2. LIMOUSINE CAR SPIRITKA

    Чехия

    Предприятието LIMOUSINE CAR SPIRITKA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски и градски автобуси, Спорт и свободно време, Пътен транспорт, Посредник по международни превози, Извънградски и градски автобуси, Спорт и свободно време, Пътен транспорт, и Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Praha 5 , Чехия.

  3. DARGOS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието DARGOS, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Предметна реклама - изделия, Печатане, Рекламни агенции, Предметна реклама - изделия, Печатане, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  4. CESTOVNÍ KANCELÁR ALLVATOURS SPOL. S R.O. ( BOTEL ADMIRÁL)

    Чехия

    Предприятието CESTOVNÍ KANCELÁR ALLVATOURS SPOL. S R.O. ( BOTEL ADMIRÁL), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Praha 5, Чехия.

  5. DOLTOUR S.R.O.

    Чехия

    Предприятието DOLTOUR S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CONTOUR, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието CONTOUR, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Praha 5 , Чехия.

  2. AUTOTURIST, A.S.

    Чехия

    Предприятието AUTOTURIST, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Общи издания. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  3. HOTEL PRATOL***

    Чехия

    Предприятието HOTEL PRATOL***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Спорт и свободно време, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спорт и свободно време, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Rícany U Prahy, Чехия.

  4. AMIS, SPOL. S.R.O.

    Чехия

    Предприятието AMIS, SPOL. S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Praha 6-Bubenec, Чехия.

  5. MERCURE PRAGUE CENTRE NA PORÍCÍ

    Чехия

    Предприятието MERCURE PRAGUE CENTRE NA PORÍCÍ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Спорт и свободно време, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спорт и свободно време, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  1. KOMPAS PRAHA SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието KOMPAS PRAHA SPOL. S R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически агенции, Пътувания за езиково усъвършенстване, Туристически агенции, и Пътувания за езиково усъвършенстване. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  2. CEDOK, A.S.

    Чехия

    Предприятието CEDOK, A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спорт и свободно време. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Посредник по международни превози, Пътен транспорт, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Посредник по международни превози, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  1. HOTEL UNION ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL UNION ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 2 , Чехия.

  2. HOTEL PALACE PRAHA *****

    Чехия

    Предприятието HOTEL PALACE PRAHA *****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  3. DORINT NOVOTEL DON GIOVANNI PRAGUE****

    Чехия

    Предприятието DORINT NOVOTEL DON GIOVANNI PRAGUE****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 3 , Чехия.

  4. I.S.C. SPORTS

    Чехия

    Предприятието I.S.C. SPORTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спорт и свободно време. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 3 , Чехия.

  5. HOTEL ESPLANADE PRAHA *****

    Чехия

    Предприятието HOTEL ESPLANADE PRAHA *****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  6. HOTEL NERUDA

    Чехия

    Предприятието HOTEL NERUDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  7. AKCENT HOTEL ***

    Чехия

    Предприятието AKCENT HOTEL ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 5 , Чехия.

  8. AGM TRAVEL, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието AGM TRAVEL, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  1. FALKENSTEINER HOTEL MARIA PRAG

    Чехия

    Предприятието FALKENSTEINER HOTEL MARIA PRAG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  2. OREA HOTELS A.S.

    Чехия

    Предприятието OREA HOTELS A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  3. TWIGA AGENTURA, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието TWIGA AGENTURA, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламни агенции, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Praha 2 , Чехия.

  4. HOTEL PRAMEN ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL PRAMEN ***, e Multi-Category, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 9 , Чехия.

  5. HOTEL MAXMILIÁN ****

    Чехия

    Предприятието HOTEL MAXMILIÁN ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 1 , Чехия.

  6. AEGIS S.R.O.

    Чехия

    Предприятието AEGIS S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

  7. HOTEL PYRAMIDA **** - OREA HOTELS

    Чехия

    Предприятието HOTEL PYRAMIDA **** - OREA HOTELS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 6 , Чехия.

  8. HOTEL NA ZÁMECKU ****

    Чехия

    Предприятието HOTEL NA ZÁMECKU ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  9. HOTEL REGINA****

    Чехия

    Предприятието HOTEL REGINA****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  10. CORINTHIA PANORAMA HOTEL ****

    Чехия

    Предприятието CORINTHIA PANORAMA HOTEL ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Praha 4 , Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно