• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра

Резултати за

Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра

ШвейцарияЛеманска областДоставчик на услуги
  1. DAES

    Швейцария

    Предприятието DAES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Petit Lancy, Швейцария.

  2. ENVIROSCOPY SA

    Швейцария

    Предприятието ENVIROSCOPY SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Качествен контрол и сертификати, Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, Консултантски услуги в областта на управлението, Консултантски услуги по вътрешна комуникация, Качествен контрол и сертификати, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  3. ENERGYENCE

    Швейцария

    Предприятието ENERGYENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на research & development for the electric power production and transmission sector, и engineering studies for industrial building. Седалището му е в/ъв Penthaz, Швейцария.

  4. BG BONNARD & GARDEL INGENIEURS CONSEILS (LIBAN) SA

    Швейцария

    Предприятието BG BONNARD & GARDEL INGENIEURS CONSEILS (LIBAN) SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  5. BOLLIGER & MABILLARD INGENIEURS CONSEILS SA

    Швейцария

    Предприятието BOLLIGER & MABILLARD INGENIEURS CONSEILS SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Aigle, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TCI-ENGINEERING S.A.

    Швейцария

    Предприятието TCI-ENGINEERING S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Penthaz, Швейцария.

  2. ALRO ENGINEERING SA

    Швейцария

    Предприятието ALRO ENGINEERING SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Martigny, Швейцария.

  3. TREMBLET SA

    Швейцария

    Предприятието TREMBLET SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  4. ELMESTAR SA

    Швейцария

    Предприятието ELMESTAR SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. NAMIK PASIC-PIGUET, MIKO BUREAU D'ETUDES ET DE DEVELOPPEMENTS

    Швейцария

  1. ESATECH S.A.

    Швейцария