• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • студия - телевизия- кино

Резултати за

Студия - телевизия- кино - Производител - Швейцария

ШвейцарияПроизводител
  1. BOLEX INTERNATIONAL S.A.

    Швейцария

    Предприятието BOLEX INTERNATIONAL S.A., e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Офисно оборудване - машини и техника, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  2. CYBERFISH GMBH

    Швейцария

    Предприятието CYBERFISH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Информатика - софтуер, Информатика - периферни компютърни устройства, Аудио и видео - професионална техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Wollerau, Швейцария.

  3. SEITZ PHOTOTECHNIK AG

    Швейцария

    Предприятието SEITZ PHOTOTECHNIK AG, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аларми и наблюдение - техника и системи, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Електродомакински уреди - големи уреди, Аларми и наблюдение - техника и системи, Информатика - софтуер, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Lustdorf, Швейцария.

  4. FOTO GANZ AG

    Швейцария

    Предприятието FOTO GANZ AG, e Производител, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Фотоапарати, Фото- и кинолаборатории, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Hunenberg, Швейцария.

Намерете оферта за