• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ШвейцарияСеверо-западна областПроизводител
  1. BACKER ELC AG

    Швейцария

    Предприятието BACKER ELC AG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Промишлено отопление - инсталации и техника, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Teufenthal, Швейцария.

  2. VERDER AG

    Швейцария

    Предприятието VERDER AG, e Производител, и работи в сферата на Репрография - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, Центробежни помпи, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Механични трансмисии и компоненти, Помпи, и Центробежни помпи. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  3. VOBAG MASCHINENBAU AG

    Швейцария

    Предприятието VOBAG MASCHINENBAU AG, e Производител, и работи в сферата на Издигане - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Елеватори с кошове, Повдигане - техника и аксесоари, Репрография - машини и техника, Гаражи и сервизи - техника и инсталации, Елеватори с кошове, Повдигане - техника и аксесоари, Репрография - машини и техника, и Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Lengnau, Швейцария.

  4. AXA SYSTEMS GMBH

    Швейцария

    Предприятието AXA SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, Пластмаси - изделия за строителството, Пожари - техника и инсталации за защита, Поглъщане на дима при пожар - инсталации, Машини и техника от оказион и минали през технически контрол, и Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Recherswil, Швейцария.

  5. SEMICOTRONIC GMBH

    Швейцария

    Предприятието SEMICOTRONIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, Фасониране и подвързване - машини и техника, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Поставяне на знаци и етикети - машини, Печат и набор - машини и техника, и Фасониране и подвързване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.