• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • химия - внос-износ

Резултати за

Химия - внос-износ - Търговец На Едро - Швейцария

ШвейцарияТърговец на едро
  1. TERRA PROTECT GMBH

    Швейцария

    Предприятието TERRA PROTECT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Пожари - техника и инсталации за защита, Химия - внос-износ, Суровини за строителството, Опазване на околната среда - машини и съоръжения, Пожари - техника и инсталации за защита, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Horw, Швейцария.

  2. EGT CHEMIE AG

    Швейцария

    Предприятието EGT CHEMIE AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Стъкло зо промишлеността, Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване, Фармацевтични изделия, Химия - внос-износ, Стъкло зо промишлеността, и Кухо стъкло за лаборатории и за техническо ползване. Седалището му е в/ъв Tägerig, Швейцария.

  3. OREAD GMBH

    Швейцария

    Предприятието OREAD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опазване на околната среда - машини и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, Гранулирани продукти за пластмасови материи, Неорганична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Пластмасови материи - изходни материали за промишлеността, и Гранулирани продукти за пластмасови материи. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  4. NASSA PRODUCTION & TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието NASSA PRODUCTION & TRADING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Карбоксилни киселини и анхидриди. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, Полиетилен, reels of polyethylene, unprocessed polyester beads, Химия - внос-износ, и Полиетилен. Седалището му е в/ъв Camorino, Швейцария.

  5. POLIMERI EUROPA GMBH

    Швейцария

    Предприятието POLIMERI EUROPA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, Полимери, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Химия - внос-износ, и Полимери. Седалището му е в/ъв Manno, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IMPAG AG

    Швейцария

    Предприятието IMPAG AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. CP PHARMA (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието CP PHARMA (SCHWEIZ) AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Münchenstein, Швейцария.

  3. MB BARTER & TRADING HOLDING AG

    Швейцария

    Предприятието MB BARTER & TRADING HOLDING AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Химия - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на каучук и пластмасови материи, Каучук - производство на полуфабрикати, Внос-износ на каучук и пластмасови материи, и Каучук - производство на полуфабрикати. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  4. TOTAL CHEM INC

    Швейцария

    Предприятието TOTAL CHEM INC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. REACTOLAB S.A.

    Швейцария

    Предприятието REACTOLAB S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Servion, Швейцария.

  1. STRAGEN CHEMICAL SA

    Швейцария

    Предприятието STRAGEN CHEMICAL SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. BASF SCHWEIZ AG

    Швейцария

    Предприятието BASF SCHWEIZ AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wadenswil, Швейцария.

  1. OILCHEM SA

    Швейцария

    Предприятието OILCHEM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. CHEMED SA

    Швейцария

  3. APATIT FERTILIZERS SA

    Швейцария

  4. ARPADIS (SUISSE) SARL

    Швейцария

  5. DOW EXPORT GMBH

    Швейцария

  6. FLINT AG

    Швейцария

  7. VAMEDIS SWISS GMBH

    Швейцария

    Предприятието VAMEDIS SWISS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Widnau, Швейцария.

  8. VOIGT AG

    Швейцария

    Предприятието VOIGT AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Romanshorn, Швейцария.

  1. DAIICHI SANKYO (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието DAIICHI SANKYO (SCHWEIZ) AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Thalwil, Швейцария.

  2. LAMBARI SA

    Швейцария

    Предприятието LAMBARI SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Genthod, Швейцария.

  3. GROUPE PP SERVICES SA

    Швейцария

  4. ANTARES PHARMA AG

    Швейцария

  5. KEYSER & MACKAY, AMSTERDAM, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZÜRICH

    Швейцария

    Предприятието KEYSER & MACKAY, AMSTERDAM, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZÜRICH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  6. WOLFMAN SA

    Швейцария

  7. MEZACOM SA

    Швейцария

  8. ZURICHBARCELONA TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието ZURICHBARCELONA TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  9. EDY BUCHER, INTERNATIONAL TRADING

    Швейцария

  10. GEFERINA AG

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Химия - внос-износ - Търговец На Едро - Швейцария

Брой резултати

99 Фирми