• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • café-bar

Резултати за

Café-bar

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. BEST WESTERN HOTEL SCHWARZWALD RESIDENZ

    Германия

    Предприятието BEST WESTERN HOTEL SCHWARZWALD RESIDENZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Triberg, Германия.

  3. KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE

    Германия

    Предприятието KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. PARKHOTEL DAVID DAVIDE ARCELLA E.K.

    Германия

    Предприятието PARKHOTEL DAVID DAVIDE ARCELLA E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lörrach, Германия.

  5. GASTROMATEC GMBH

    Германия

    Предприятието GASTROMATEC GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gundelfingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOTEL WEINGÄRTNER

    Германия

    Предприятието HOTEL WEINGÄRTNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Wildbad, Германия.

  2. GASTHOF ZUR KRONE

    Германия

    Предприятието GASTHOF ZUR KRONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Friedrichshall, Германия.

  3. HOTEL-RESTAURANT LÖWEN

    Германия

    Предприятието HOTEL-RESTAURANT LÖWEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

  4. CK-WOHNDESIGN

    Германия

    Предприятието CK-WOHNDESIGN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, и Магазини - подреждане. Седалището му е в/ъв Bodelshausen, Германия.

  5. KLOSTERGARTEN PFULLINGEN

    Германия

    Предприятието KLOSTERGARTEN PFULLINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  1. REDDY KÜCHEN & ELEKTROWELT GMBH

    Германия

    Предприятието REDDY KÜCHEN & ELEKTROWELT GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  2. KÜCHEN FORUM GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHEN FORUM GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Mönchweiler, Германия.

  1. ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU

    Германия

    Предприятието ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  2. REX-ROYAL SIBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието REX-ROYAL SIBOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  3. KÜCHEN-UND WOHNSTUDIO VÖHRINGER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието KÜCHEN-UND WOHNSTUDIO VÖHRINGER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  4. HOTEL KULL VON SCHMIDSFELDEN

    Германия

    Предприятието HOTEL KULL VON SCHMIDSFELDEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Bad Herrenalb, Германия.

  5. HOTEL NASSAUER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL NASSAUER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  6. CAFEUM GMBH - IHR KAFFEESPEZIALIST

    Германия

    Предприятието CAFEUM GMBH - IHR KAFFEESPEZIALIST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафе и чай, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Herbolzheim, Германия.

  7. ADELBERT ROSSHART

    Германия

    Предприятието ADELBERT ROSSHART, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

  8. GOB SAECO STORE MANNHEIM

    Германия

    Предприятието GOB SAECO STORE MANNHEIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  1. KONZEPTBÜRO FÜR GROSSKÜCHEN- UND TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието KONZEPTBÜRO FÜR GROSSKÜCHEN- UND TECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Домашни мебели, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Biberach, Германия.

  2. GARTENHOTEL FELDECK

    Германия

    Предприятието GARTENHOTEL FELDECK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Lauchringen, Германия.

  3. LANDGASTHOF HOTEL HIRSCH

    Германия

    Предприятието LANDGASTHOF HOTEL HIRSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Loßburg, Германия.

  4. HOTEL WALDBLICK

    Германия

    Предприятието HOTEL WALDBLICK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Freudenstadt, Германия.

  5. KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  6. HOTEL SCHLOSS SINDLINGEN

    Германия

    Предприятието HOTEL SCHLOSS SINDLINGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Jettingen-Sindlingen, Германия.

  7. ELEKTRO HOFER E.K.

    Германия

    Предприятието ELEKTRO HOFER E.K., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Ammerbuch, Германия.

  8. SECK GMBH

    Германия

    Предприятието SECK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Прозорци, Домашни мебели, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, и Прозорци. Седалището му е в/ъв Kehl, Германия.

  9. HOTEL-GASTHOF STERNEN

    Германия

    Предприятието HOTEL-GASTHOF STERNEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Gernsbach, Германия.

  10. HOTEL BECHER

    Германия

    Предприятието HOTEL BECHER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно