• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • café-bar

Резултати за

Café-bar

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието PROFI-TABEL RESULTANTS GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  2. RIEBER GMBH & CO. KG

    Германия

    Verified by europages badge

    Предприятието RIEBER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  3. WEISSER GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието WEISSER GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sasbach, Германия.

  4. WINTERHALTER DEUTSCHLAND GMBH

    Германия

    Предприятието WINTERHALTER DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Meckenbeuren, Германия.

  5. FRÜH HOTEL- UND GASTSTÄTTENBEDARF

    Германия

    Предприятието FRÜH HOTEL- UND GASTSTÄTTENBEDARF, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Sonnenbühl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZLT ZENGIN LADENBAU-TEAM GMBH

    Германия

    Предприятието ZLT ZENGIN LADENBAU-TEAM GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  2. LEBER HYGIENE-SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието LEBER HYGIENE-SERVICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Gutach (schwarzwaldbahn), Германия.

  3. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Германия

    Предприятието WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, Метал - прибори за ядене, Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Geislingen/steige, Германия.

  4. ACKERMANN SPÜLMASCHINEN GMBH

    Германия

    Предприятието ACKERMANN SPÜLMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Baindt, Германия.

  5. BEHR GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието BEHR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  1. ART-PLAN GMBH

    Германия

    Предприятието ART-PLAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Маси и столове, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели за детски стаи, Маси и столове, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  2. RADIUS² INH. THOMAS GRUBER

    Германия

    Предприятието RADIUS² INH. THOMAS GRUBER, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Lorch, Германия.

  1. MIHO - METALLWAREN MICHAEL HLAVATI JUN. E.K.

    Германия

    Предприятието MIHO - METALLWAREN MICHAEL HLAVATI JUN. E.K., e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Магазини - подреждане, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  2. REX-ROYAL SIBOLD GMBH

    Германия

    Предприятието REX-ROYAL SIBOLD GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  3. KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE

    Германия

    Предприятието KELLER GMBH AUTOMATENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Автомати, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, и Автомати. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  4. M. GAIDOLFI & PARTNER

    Германия

    Предприятието M. GAIDOLFI & PARTNER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Подправки, Какао и шоколад, Алкохолни и спиртни напитки, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. CAFEUM GMBH - IHR KAFFEESPEZIALIST

    Германия

    Предприятието CAFEUM GMBH - IHR KAFFEESPEZIALIST, e Търговец на едро, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кафе и чай, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Кафе и чай, Подправки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Herbolzheim, Германия.

  6. COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME

    Германия

    Предприятието COOLKOMBINAT WEINKÜHLSYSTEME, e Търговец на едро, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Електродомакински уреди - големи уреди. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. KÜCHEN-ECKE GMBH

    Германия

    Предприятието KÜCHEN-ECKE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Домашни мебели, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. NOWROTH INTRALOGISTIK FRANK NOWROTH

    Германия

    Предприятието NOWROTH INTRALOGISTIK FRANK NOWROTH, e Разпространител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Въжени линии, лифтове, влекове, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. INNOVATIO GASTRONOMIEBEDARFS GMBH

    Германия

    Предприятието INNOVATIO GASTRONOMIEBEDARFS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Риби, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Gerlingen, Германия.

  2. INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH

    Германия

    Предприятието INGENIEURGESELLSCHAFT FÜR VERPFLEGUNGSTECHNIK IVT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, Проектантски бюра - ПГС, Професионални кухни - машини и техника, Груб строеж, Довършителни работи, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. PROVENERO GMBH

    Германия

    Предприятието PROVENERO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Steißlingen, Германия.

  4. KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Германия

    Предприятието KAFFEEWELT UND MEHR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Welzheim, Германия.

  5. GARDELINO GMBH

    Германия

    Предприятието GARDELINO GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Градински мебели и украса, Професионални кухни - машини и техника, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Rheinstetten, Германия.

  6. KARDEX MLOG LOGISTICS GMBH

    Германия

    Предприятието KARDEX MLOG LOGISTICS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Складиране - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Маси и столове, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Мебели и рафтове за офиса, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Маси и столове, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  7. INSEL-HOTEL FAMILIE MAYER

    Германия

    Предприятието INSEL-HOTEL FAMILIE MAYER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Heilbronn, Германия.

  8. ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU

    Германия

    Предприятието ROLAND HASSEL HOTEL KLOSTER HIRSAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  9. HOTEL REBSTOCK

    Германия

    Предприятието HOTEL REBSTOCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Туристически агенции, Гастрономия - специалитети, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, и Туристически агенции. Седалището му е в/ъв Ohlsbach, Германия.

  10. HOTEL NASSAUER HOF

    Германия

    Предприятието HOTEL NASSAUER HOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Café-bar

Брой резултати

535 Фирми