• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • data backup software

Резултати за

Data backup software

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергДоставчик на услуги
  1. RASTERPUNKT GESELLSCHAFT FÜR PRÄSENTATIONSLÖSUNGEN MBH

    Германия

    Предприятието RASTERPUNKT GESELLSCHAFT FÜR PRÄSENTATIONSLÖSUNGEN MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Компютърно инженерство, Информатика - софтуер, и Компютърно инженерство. Седалището му е в/ъв Grafenau, Германия.

  2. PC - DOCTOR

    Германия

    Предприятието PC - DOCTOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Aach, Германия.

  3. COMPUTERNOTDIENST-MANNHEIM INH. TOM STEINBECK

    Германия

    Предприятието COMPUTERNOTDIENST-MANNHEIM INH. TOM STEINBECK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Hirschberg, Германия.

  4. CONTINUM AG

    Германия

    Предприятието CONTINUM AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Анализ на данни, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Информационни системи, консултантски услуги, Анализ на данни, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. PC-PRAKTISCH

    Германия

    Предприятието PC-PRAKTISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IT-SERVICE KUBOTAT

    Германия

    Предприятието IT-SERVICE KUBOTAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Freudental, Германия.

  2. PFEIFFER GMBH EIN UNTERNEHMEN DER EUROMICRON GRUPPE

    Германия

    Предприятието PFEIFFER GMBH EIN UNTERNEHMEN DER EUROMICRON GRUPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информатика - софтуер, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. CSW - COMPUTER SERVICE WEIMPER

    Германия

    Предприятието CSW - COMPUTER SERVICE WEIMPER, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Sigmaringen, Германия.

  4. LINEAR PROJECT GMBH

    Германия

    Предприятието LINEAR PROJECT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. WETTACH-IT GMBH

    Германия

    Предприятието WETTACH-IT GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Gaggenau, Германия.

  1. CONSULO 2000 GMBH

    Германия

    Предприятието CONSULO 2000 GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

  2. ABANION GMBH

    Германия

    Предприятието ABANION GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Rheinfelden, Германия.

  1. NICE NETZWERKE UND INNOVATIVER COMPUTER-EINSATZ GMBH

    Германия

    Предприятието NICE NETZWERKE UND INNOVATIVER COMPUTER-EINSATZ GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни банки, и Информационни банки. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. COLUMBUS SYSTEMS GMBH

    Германия

    Предприятието COLUMBUS SYSTEMS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Професионални пакети от компютърни програми. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Ravensburg, Германия.

  3. PASCAM GMBH

    Германия

    Предприятието PASCAM GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  4. TEXDATA SOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието TEXDATA SOFTWARE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. KUMATRONIK SOFTWARE GMBH

    Германия

  6. HPC AKTIENGESELLSCHAFT

    Германия

    Предприятието HPC AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  7. PC-BÜRO SCHULTE

    Германия

    Предприятието PC-BÜRO SCHULTE, e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

  8. PB DIREKT PRAUN BINDER UND PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието PB DIREKT PRAUN BINDER UND PARTNER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  1. FANTA-ORGANISATION

    Германия

    Предприятието FANTA-ORGANISATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  2. BERATUNGS- UND ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT CONTEXT MBH

    Германия

    Предприятието BERATUNGS- UND ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT CONTEXT MBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Walddorfhäslach, Германия.

  3. RÖSCH & WALTER INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

    Германия

    Предприятието RÖSCH & WALTER INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Електричество - компоненти и части, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Електричество - компоненти и части, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Schwanau, Германия.

  4. CELANIO GMBH

    Германия

    Предприятието CELANIO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  5. BUSINESSSOFTWARE24 E.K.

    Германия

    Предприятието BUSINESSSOFTWARE24 E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  6. HAILER & GENSBERGER COMPUTER-VERTRIEB UND -SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието HAILER & GENSBERGER COMPUTER-VERTRIEB UND -SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Wendlingen, Германия.

  7. SHS ROLLER & KRONER GMBH

    Германия

    Предприятието SHS ROLLER & KRONER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  8. MISOL

    Германия

    Предприятието MISOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Ostfildern, Германия.

  9. VOITH IT SOLUTIONS GMBH

    Германия

    Предприятието VOITH IT SOLUTIONS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Heidenheim, Германия.

  10. VIKTOR DECKER

    Германия

    Предприятието VIKTOR DECKER, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Achern, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Data backup software

Брой резултати

874 Фирми

Категория