• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • data backup software

Резултати за

Data backup software

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. RASTERPUNKT GESELLSCHAFT FÜR PRÄSENTATIONSLÖSUNGEN MBH

    Германия

    Предприятието RASTERPUNKT GESELLSCHAFT FÜR PRÄSENTATIONSLÖSUNGEN MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Компютърно инженерство, Информатика - софтуер, и Компютърно инженерство. Седалището му е в/ъв Grafenau, Германия.

  2. PFEIFFER GMBH EIN UNTERNEHMEN DER EUROMICRON GRUPPE

    Германия

    Предприятието PFEIFFER GMBH EIN UNTERNEHMEN DER EUROMICRON GRUPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информационни системи, консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информатика - софтуер, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. COMPUTERNOTDIENST-MANNHEIM INH. TOM STEINBECK

    Германия

    Предприятието COMPUTERNOTDIENST-MANNHEIM INH. TOM STEINBECK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Hirschberg, Германия.

  4. IT-SERVICE KUBOTAT

    Германия

    Предприятието IT-SERVICE KUBOTAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Freudental, Германия.

  5. PC - DOCTOR

    Германия

    Предприятието PC - DOCTOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Aach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PC-PRAKTISCH

    Германия

    Предприятието PC-PRAKTISCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Информационни системи, консултантски услуги, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Allmersbach, Германия.

  2. CONTINUM AG

    Германия

    Предприятието CONTINUM AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Анализ на данни, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Информационни системи, консултантски услуги, Анализ на данни, Управление и поддръжка на компютърна мрежа, и Мултимедия - услуги Интернет и Интранет. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  3. 5S AG

    Германия

    Предприятието 5S AG, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  4. GENERATIVE SOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието GENERATIVE SOFTWARE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  5. KIRU KOMMUNALE INFORMATIONSVERARBEITUNG REUTLINGEN-ULM ZWECKVERBAND

    Германия

    Предприятието KIRU KOMMUNALE INFORMATIONSVERARBEITUNG REUTLINGEN-ULM ZWECKVERBAND, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Ulm, Германия.

  1. HAGOTECH SOFTWARE ENTWICKLUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието HAGOTECH SOFTWARE ENTWICKLUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  2. SIWECO GMBH

    Германия

    Предприятието SIWECO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни банки, и Информационни банки. Седалището му е в/ъв Wain, Германия.

  1. LEMA CAD NC PROFICENTER GMBH

    Германия

    Предприятието LEMA CAD NC PROFICENTER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Професионални пакети от компютърни програми, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Консултантски услуги в областта на управлението, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Altenriet, Германия.

  2. TEXDATA SOFTWARE GMBH

    Германия

    Предприятието TEXDATA SOFTWARE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  3. LS TELCOM AG

    Германия

    Предприятието LS TELCOM AG, e Производител, и работи в сферата на Професионални пакети от компютърни програми. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Lichtenau, Германия.

  4. KUMATRONIK SOFTWARE GMBH

    Германия

  5. MP-SOFT-4-U GMBH

    Германия

    Предприятието MP-SOFT-4-U GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Kronau, Германия.

  6. N.E.S.T. INFORMATIONSTECHNOLOGIE GMBH

    Германия

    Предприятието N.E.S.T. INFORMATIONSTECHNOLOGIE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

  7. GELAS GMBH

    Германия

    Предприятието GELAS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Waiblingen, Германия.

  8. ASPIRE-TEC GMBH

    Германия

    Предприятието ASPIRE-TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Pfinztal, Германия.

  1. KRUG & PARTNER GMBH

    Германия

    Предприятието KRUG & PARTNER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Heidelberg, Германия.

  2. SYTRONIK MODULARE COMPUTERSYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието SYTRONIK MODULARE COMPUTERSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - софтуер, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Hohentengen-Enzkofen, Германия.

  3. SOPHTINFOSYSTEMS - KLAUS GRIMM E.KFM.

    Германия

    Предприятието SOPHTINFOSYSTEMS - KLAUS GRIMM E.KFM., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

  4. UB-SOFTWARE ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Германия

    Предприятието UB-SOFTWARE ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS- GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Spaichingen, Германия.

  5. AURON GMBH

    Германия

    Предприятието AURON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Хотел, Информационни системи, консултантски услуги, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Хотел, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  6. BIBTIP GMBH

    Германия

    Предприятието BIBTIP GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, Програмиране и програмни продукти, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информационни системи, консултантски услуги, и Програмиране и програмни продукти. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  7. TRIARGOS GMBH

    Германия

    Предприятието TRIARGOS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. AURENZ GMBH

    Германия

    Предприятието AURENZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  9. HERIBERT FISCHER LTD. & CO. KG

    Германия

    Предприятието HERIBERT FISCHER LTD. & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Leutkirch, Германия.

  10. BUCHER GMBH

    Германия

    Предприятието BUCHER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, Информационни системи, консултантски услуги, Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Информатика - периферни компютърни устройства, и Информационни системи, консултантски услуги. Седалището му е в/ъв Heuchlingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Data backup software

Брой резултати

994 Фирми

Категория