• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • инертни материали за сградовото строителство

Резултати за

Инертни материали за сградовото строителство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. LUTZ GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LUTZ GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bönnigheim, Германия.

  2. GÖTZ & MORIZ GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTZ & MORIZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  3. BETONWERK GODELMANN KG

    Германия

    Предприятието BETONWERK GODELMANN KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Remseck Am Neckar, Германия.

  4. LBV RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието LBV RAIFFEISEN EG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  5. BRUCKERT

    Германия

    Предприятието BRUCKERT, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUCOMPANY24 GMBH

    Германия

    Предприятието BAUCOMPANY24 GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Göppingen, Германия.

  2. BAUFACHMARKT SCHULZ GMBH

    Германия

    Предприятието BAUFACHMARKT SCHULZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Möckmühl, Германия.

  3. WITT VERWALTUNGS - GMBH

    Германия

    Предприятието WITT VERWALTUNGS - GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Rheinhausen, Германия.

  4. HOLCIM KIES UND BETON GMBH

    Германия

    Предприятието HOLCIM KIES UND BETON GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Dotternhausen, Германия.

  5. UNKEL GMBH

    Германия

    Предприятието UNKEL GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  1. REINER & CO. GMBH

    Германия

    Предприятието REINER & CO. GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Leingarten, Германия.

  2. DIETER MUMMERT

    Германия

    Предприятието DIETER MUMMERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ketsch, Германия.

  1. PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK

    Германия

    Предприятието PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  2. MARTIN BAUR GMBH

    Германия

    Предприятието MARTIN BAUR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Munderkingen, Германия.

  3. H&H INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието H&H INDUSTRIETECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  4. OESTERLE BAUSTOFFE

    Германия

    Предприятието OESTERLE BAUSTOFFE, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ebersbach/fils, Германия.

  5. GERHARD AUWERDER EISEN-BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD AUWERDER EISEN-BAUSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  6. LINZMEIER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LINZMEIER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  7. FWA FISCHER WEILHEIM ABBRUCH GMBH & CO.KG

    Германия

    Предприятието FWA FISCHER WEILHEIM ABBRUCH GMBH & CO.KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Weilheim, Германия.

  8. DIETER BIGGÖR

    Германия

    Предприятието DIETER BIGGÖR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Waldburg, Германия.

  1. JKF FACHHANDEL MIT SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието JKF FACHHANDEL MIT SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  2. EMIL KNOBEL GMBH

    Германия

    Предприятието EMIL KNOBEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  3. FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието FRANZ SELG BAUMARKT & BAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  4. HAGEBAUMARKT WERTHEIM GMBH

    Германия

    Предприятието HAGEBAUMARKT WERTHEIM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  5. WELLWALL GMBH

    Германия

    Предприятието WELLWALL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

  6. DOSTEBA GMBH

    Германия

    Предприятието DOSTEBA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  7. TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH

    Германия

    Предприятието TRICOSAL BAUABDICHTUNGS-GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. POLYMER-SYSTEME GMBH

    Германия

    Предприятието POLYMER-SYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ebersbach, Германия.

  9. NATURSTEINE DONDERER OHG

    Германия

    Предприятието NATURSTEINE DONDERER OHG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Meßkirch, Германия.

  10. MURRBETON GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието MURRBETON GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Backnang, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Инертни материали за сградовото строителство

Брой резултати

271 Фирми