• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • инертни материали за сградовото строителство

Резултати за

Инертни материали за сградовото строителство

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. STEINBACH BAUZENTRUM GMBH

    Германия

    Предприятието STEINBACH BAUZENTRUM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Bruchsal, Германия.

  2. PROFI ERNST GMBH

    Германия

    Предприятието PROFI ERNST GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, и Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. GERHARD AUWERDER EISEN-BAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD AUWERDER EISEN-BAUSTOFFE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Лека метална конструкция, Строителна кинкалерия, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Rosengarten, Германия.

  4. HDG UMWELTTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието HDG UMWELTTECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Мини и кариери - машини и техника, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Wurzach, Германия.

  5. MÜNZINGER + FRIESER HOLDING GMBH

    Германия

    Предприятието MÜNZINGER + FRIESER HOLDING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GÖTZ & MORIZ GMBH

    Германия

    Предприятието GÖTZ & MORIZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Riegel, Германия.

  2. BEVO BAUELEMENTE GMBH

    Германия

    Предприятието BEVO BAUELEMENTE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Krauchenwies, Германия.

  3. VON BERG + JÄGER GMBH

    Германия

    Предприятието VON BERG + JÄGER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Каучук - изделия, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Ilshofen, Германия.

  4. DER BAULADEN INH. JOACHIM FISCHER-GERTZ

    Германия

    Предприятието DER BAULADEN INH. JOACHIM FISCHER-GERTZ, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Бои и лакове, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Бои и лакове, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  5. BAUFACHMARKT SCHULZ GMBH

    Германия

    Предприятието BAUFACHMARKT SCHULZ GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Möckmühl, Германия.

  1. KREISLAUF - HISTORISCHER BAUMARKT FÜR HISTORISCHE BAUSTOFFE

    Германия

    Предприятието KREISLAUF - HISTORISCHER BAUMARKT FÜR HISTORISCHE BAUSTOFFE, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Kirchheim, Германия.

  2. WILLI GLAUNER GMBH

    Германия

    Предприятието WILLI GLAUNER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

  1. SEPP ZEUG GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SEPP ZEUG GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Böblingen, Германия.

  2. BAUERMEISTER DÄMMTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BAUERMEISTER DÄMMTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Пожари - техника и инсталации за защита, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  3. DI MATTEO LIMITED&CO.KG

    Германия

    Предприятието DI MATTEO LIMITED&CO.KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, Груб строеж, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Тавани, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв St. Blasien, Германия.

  4. FRITZ WINKLER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието FRITZ WINKLER GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Urach, Германия.

  5. ALPHATHERM GMBH

    Германия

    Предприятието ALPHATHERM GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Bad Schönborn, Германия.

  6. PAUL LINK GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието PAUL LINK GMBH & CO. KG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Пясъци и чакъли, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Korntal-Münchingen, Германия.

  7. PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK

    Германия

    Предприятието PMT PROFESSIONELLE MONTAGE TECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, Бои и лакове, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Смоли, и Бои и лакове. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  8. GOOB GMBH

    Германия

    Предприятието GOOB GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Mosbach, Германия.

  1. KLAIBER GMBH

    Германия

    Предприятието KLAIBER GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, Суров дървен материал, Покривни обшивки от цветни метали, Пластмаси - изделия за строителството, Плочки от пластмасови материи, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Hermaringen, Германия.

  2. LINZMEIER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието LINZMEIER BAUSTOFFE GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Riedlingen, Германия.

  3. DF BAUSERVICE + BAUBEDARF GMBH

    Германия

    Предприятието DF BAUSERVICE + BAUBEDARF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Hohentengen, Германия.

  4. LBV RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието LBV RAIFFEISEN EG, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Груб строеж, Инертни материали за сградовото строителство, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Gerabronn, Германия.

  5. HANSEN-GEBÄUDETECHNIK INH. PETER HANSEN

    Германия

    Предприятието HANSEN-GEBÄUDETECHNIK INH. PETER HANSEN, e Разпространител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Акустична изолация - материали, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, и Акустична изолация - материали. Седалището му е в/ъв Vaihingen, Германия.

  6. BAUSEP GMBH

    Германия

    Предприятието BAUSEP GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, Суров дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Каучук - изделия, Пластмаси - подови настилки, и Суров дървен материал. Седалището му е в/ъв Limbach, Германия.

  7. LBV RAIFFEISEN EG

    Германия

    Предприятието LBV RAIFFEISEN EG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, Нефтени горива и добавки, Храна за животновъдството, Суровини за строителството, Инертни материали за сградовото строителство, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Schrozberg, Германия.

  8. WEGO SYSTEMBAUSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието WEGO SYSTEMBAUSTOFFE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  9. JKF FACHHANDEL MIT SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието JKF FACHHANDEL MIT SERVICE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, Промишлена кинкалерия, Инертни материали за сградовото строителство, Санитарна тръбна арматура, Строителна кинкалерия, и Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Mainhardt, Германия.

  10. KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH

    Германия

    Предприятието KARLHANS EFINGER BAUSTOFF GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Инертни материали за сградовото строителство, Строителна кинкалерия, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Trossingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно