• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • renovations

Резултати за

Renovations

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергПроизводител
  1. SOLIDIAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    As a leading specialist, solidian develops and products non-metallic reinforcements made from carbon glass or basalt fibres. The reinforcements are available in bar or mesh form. The fields of application for our reinforcement solutions range from facade panels through bridge construction and maritime construction to restorations. If necessary, solidian supports you at every stage of your projects, from application consulting through the calculation of reinforcements to assistance on the building site. In our in-house test laboratory, we also determine the necessary parameters for you individual building projects. With a team of 270 employees spread across two sites, we develop practical solutions for our customers for the buildings and structures of tomorrow.

  2. WACKERBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WACKERBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, repairs, Поправка и обновяване на недвижими имоти, industrial metal work, и construction of hospitals. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

  3. DENGEL BAU GMBH

    Германия

    Предприятието DENGEL BAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  4. R. LACH GMBH

    Германия

    Предприятието R. LACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winden, Германия.

  5. BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Simmozheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  2. AQUAZEM® GMBH

    Германия

    Предприятието AQUAZEM® GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  3. BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH WASCHEK

    Германия

    Предприятието BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH WASCHEK, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  4. GERHARD GOLDSCHMITT-BAU GMBH

    Германия

    Предприятието GERHARD GOLDSCHMITT-BAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Wertheim, Германия.

  5. M.V.F. FOERG GMBH

    Германия

    Предприятието M.V.F. FOERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  1. AUGUST WOLFSHOLZ INGENIEURBAU GMBH

    Германия

    Предприятието AUGUST WOLFSHOLZ INGENIEURBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Leonberg, Германия.

  2. ADALBERT JEHLE HOLZBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ADALBERT JEHLE HOLZBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Bad Waldsee, Германия.

  1. ANDERER & GRÜNE WOHNBAU GMBH

    Германия

    Предприятието ANDERER & GRÜNE WOHNBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Waldbronn, Германия.

  2. BÖRTLEIN & WERNER KG BAUGESCHÄFT

    Германия