• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • renovations

Резултати за

Renovations

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. SOLIDIAN GMBH

    Германия

    Verified by europages badge

    As a leading specialist, solidian develops and products non-metallic reinforcements made from carbon glass or basalt fibres. The reinforcements are available in bar or mesh form. The fields of application for our reinforcement solutions range from facade panels through bridge construction and maritime construction to restorations. If necessary, solidian supports you at every stage of your projects, from application consulting through the calculation of reinforcements to assistance on the building site. In our in-house test laboratory, we also determine the necessary parameters for you individual building projects. With a team of 270 employees spread across two sites, we develop practical solutions for our customers for the buildings and structures of tomorrow.

  2. HANDWERKTEAM74 HEILBRONN

    Германия

    Предприятието HANDWERKTEAM74 HEILBRONN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building renovation, redevelopment of buildings, cleansing and renovation, и maintenance and restructuring works. Седалището му е в/ъв Untereisesheim, Германия.

  3. KITTEL GMBH BAUFLASCHNEREI

    Германия

    Предприятието KITTEL GMBH BAUFLASCHNEREI, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на façade coverings. Седалището му е в/ъв Kernen, Германия.

  4. SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието SIAB SÜDWESTDEUTSCHE INDUSTRIE- UND ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Противоядрени скривалища - строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Изгребване на цистерни и резервоари, Терасиране - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Изгребване на цистерни и резервоари. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  5. WACKERBAU GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието WACKERBAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, repairs, Поправка и обновяване на недвижими имоти, industrial metal work, и construction of hospitals. Седалището му е в/ъв Offenburg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUER GMBH

    Германия

    Предприятието BAUER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Simmozheim, Германия.

  2. BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието BETON-SANIERUNGS-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Filderstadt, Германия.

  3. R. LACH GMBH

    Германия

    Предприятието R. LACH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winden, Германия.

  4. ATD ABDICHTUNGSTECHNIK DEISBÖCK

    Германия

    Предприятието ATD ABDICHTUNGSTECHNIK DEISBÖCK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Pleidelsheim, Германия.

  5. SPRINT SANIERUNG GMBH

    Германия

    Предприятието SPRINT SANIERUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hartheim, Германия.

  1. DEEG GIPSERGESCHÄFT GMBH

    Германия

    Предприятието DEEG GIPSERGESCHÄFT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Охрана и безопасност - услуги, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Keltern, Германия.

  2. MIKE WIESCHOLLEK

    Германия

    Предприятието MIKE WIESCHOLLEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Обществено строителство - предприемачи, Отводни канали - бетон, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Обществено строителство - предприемачи, и Отводни канали - бетон. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

  1. MISINI BAU, INH. B.MISINI

    Германия

    Предприятието MISINI BAU, INH. B.MISINI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Kornwestheim, Германия.

  2. DECKER SCHADENSERVICE

    Германия

    Предприятието DECKER SCHADENSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Охрана и безопасност - услуги, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, и Охрана и безопасност - услуги. Седалището му е в/ъв Buchen Im Odenwald, Германия.

  3. TIS TRAPP INDUSTRIE SERVICE GMBH

    Германия

    Предприятието TIS TRAPP INDUSTRIE SERVICE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Проектантски бюра - ПГС, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Проектантски бюра - ПГС, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Aach, Германия.

  4. SDGMBH

    Германия

    Предприятието SDGMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Buchenbach, Германия.

  5. DENGEL BAU GMBH

    Германия

    Предприятието DENGEL BAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Schöntal, Германия.

  6. FEINFUG SILICONABDICHTUNGEN

    Германия

    Предприятието FEINFUG SILICONABDICHTUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Winnenden, Германия.

  7. SCHIMMELSANIERUNGEN.NET KLAUS THIELE

    Германия

    Предприятието SCHIMMELSANIERUNGEN.NET KLAUS THIELE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Гипс и гипсови изделия, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, и Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. RAIMUND MAIER GMBH

    Германия

    Предприятието RAIMUND MAIER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Проектантски бюра - ПГС, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Erkenbrechtsweiler, Германия.

  1. DER SCHIMMEL-PROFI

    Германия

    Предприятието DER SCHIMMEL-PROFI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Гипс и гипсови изделия, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, и Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Oberderdingen, Германия.

  2. AQUAZEM® GMBH

    Германия

    Предприятието AQUAZEM® GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Груб строеж, Бетонни конструкции, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Kißlegg, Германия.

  3. GESU GESELLSCHAFT FÜR ENTSORGUNG SANIERUNG UND UMWELTTECHNIK MBH

    Германия

    Предприятието GESU GESELLSCHAFT FÜR ENTSORGUNG SANIERUNG UND UMWELTTECHNIK MBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Eschbach, Германия.

  4. WOOTH RESTAURIERUNGEN

    Германия

    Предприятието WOOTH RESTAURIERUNGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Благородни и ценни метали, Груб строеж, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

  5. LOCATEC ORTUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието LOCATEC ORTUNGSTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Тавани, Груб строеж, Довършителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Crailsheim, Германия.

  6. DI FRISCO SANIERUNGSTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието DI FRISCO SANIERUNGSTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Пътен транспорт, Околна среда - услуги, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Пътен транспорт, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. BWE SANIERUNG GMBH

    Германия

    Предприятието BWE SANIERUNG GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  8. RMI RICHARD MAYER INDUSTRIE- UND UMWELTSERVICES GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието RMI RICHARD MAYER INDUSTRIE- UND UMWELTSERVICES GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  9. RESABAU GMBH

    Германия

    Предприятието RESABAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тавани. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  10. ALLRENO WASSER, BRAND, SANIERUNG

    Германия

    Предприятието ALLRENO WASSER, BRAND, SANIERUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Боядисване - предприемачи, Груб строеж, Довършителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Karlsruhe, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Renovations

Брой резултати

55 Фирми