• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabrics

Резултати за

Fabrics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-ВюртенбергРазпространител
  1. GARNPROFI

    Германия

    Предприятието GARNPROFI, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и manufacturer of embroidery pieces. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  2. S. STRÖBELE TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието S. STRÖBELE TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Sigmaringendorf, Германия.

  3. MAWAP HANDEL E.K.

    Германия

    Предприятието MAWAP HANDEL E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Изкуствени и синтетични влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Calw, Германия.

  4. PFOTE-UND-HUF

    Германия

    Предприятието PFOTE-UND-HUF, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Тъкани, Производство на въжета и връв, Риби, Дребни изделия на кожената галантерия, Тъкани, и Производство на въжета и връв. Седалището му е в/ъв Remseck, Германия.

  5. BETTENHAUS MANZ GMBH

    Германия

    Предприятието BETTENHAUS MANZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TAMTAM-SHOP FREIBURG

    Германия

    Предприятието TAMTAM-SHOP FREIBURG, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  2. INNENHIMMEL - DEKO PETER ROHRBACH

    Германия

    Предприятието INNENHIMMEL - DEKO PETER ROHRBACH, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Мъжки дрехи, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Neuenstadt, Германия.

  3. ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K.

    Германия

    Предприятието ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Mössingen, Германия.

  4. STOGATEX TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието STOGATEX TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Прозорци, Кепенци, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Прозорци, Кепенци, Тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

  5. HARTI-FROTTIERMODEN

    Германия

    Предприятието HARTI-FROTTIERMODEN, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  1. DESSUX.DE INH. TIMOTHY BICH

    Германия

    Предприятието DESSUX.DE INH. TIMOTHY BICH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  2. CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER

    Германия

    Предприятието CD-W CORPORATE DESIGN WEAR INH. PETER ALTRICHTER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Набор, фотонабор и фотогравиране, и Печатане. Седалището му е в/ъв Bopfingen, Германия.

  1. STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K.

    Германия

    Предприятието STOFF PALETTE BERND SCHNEKENBURGER E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Donaueschingen, Германия.

  2. BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH

    Германия

    Предприятието BAUMEISTER TEXTILVERTRIEB GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Laichingen, Германия.

  3. BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH

    Германия

    Предприятието BON BORETIUS OBJEKT NÄHSERVICE FÜR DEKORATIONEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на Паркети, Довършителни работи, Тапети, Тъкани, Паркети, Довършителни работи, Тапети, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Iffezheim, Германия.

  4. BACH GMBH

    Германия

    Предприятието BACH GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Brühl, Германия.

  5. HELD & MENKE INH. ANGELA REISCH E. K.

    Германия

    Предприятието HELD & MENKE INH. ANGELA REISCH E. K., e Разпространител, и работи в сферата на Фотьойли и канапета. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Überlingen, Германия.

  6. FUCHS-VERSANDHANDEL

    Германия

    Предприятието FUCHS-VERSANDHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Облекло - принадлежности, Производство на въжета и връв, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани, Облекло - принадлежности, и Производство на въжета и връв. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  7. HUSSEN DELUXE GMBH

    Германия

    Предприятието HUSSEN DELUXE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Покривки и кърпи за маса, Лен - тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Покривки и кърпи за маса. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

  8. GRAEF-STICKSERVICE

    Германия

    Предприятието GRAEF-STICKSERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Möglingen, Германия.

  1. WERBETECHNIK GÄRTNER INH. THOMAS GÄRTNER

    Германия

    Предприятието WERBETECHNIK GÄRTNER INH. THOMAS GÄRTNER, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Schönau, Германия.

  2. KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL

    Германия

    Предприятието KNAUF TEXTIL GMBH & CO. KG KURZWARENGROSSHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Esslingen, Германия.

  3. JUTE-SUISSE GMBH

    Германия

    Предприятието JUTE-SUISSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, Юта - тъкани, Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, и Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Ammerbuch-Altingen, Германия.

  4. MARGIT VALJAK

    Германия

    Предприятието MARGIT VALJAK, e Производител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, Мъжки дрехи, Тъкани, Коприна -тъкани, Тъкани за конфекция, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Wildberg-Gültlingen, Германия.

  5. ARMIN MAUZ

    Германия

    Предприятието ARMIN MAUZ, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Бельо и долни дрехи, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Burladingen, Германия.

  6. AGENTUR BDW VIP BAND

    Германия

    Предприятието AGENTUR BDW VIP BAND, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Reichenbach, Германия.

  7. SEIDENWALD AG

    Германия

    Предприятието SEIDENWALD AG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  8. POLSTEREI WOLFGANG BECKER

    Германия

    Предприятието POLSTEREI WOLFGANG BECKER, e Производител, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, Маси и столове, Фотьойли и канапета, Тъкани, Домашни мебели, Маси и столове, Фотьойли и канапета, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  9. SCHERZER UND RAKUS GBR

    Германия

    Предприятието SCHERZER UND RAKUS GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Тапети. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Buchen, Германия.

  10. BUBECK TEXTILDRUCK INH. OLIVER BUBECK E.K.

    Германия

    Предприятието BUBECK TEXTILDRUCK INH. OLIVER BUBECK E.K., e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Kenzingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно