• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabrics

Резултати за

Fabrics

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието H. R. RATHGEBER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Къмпинг - екипировка, roller blind belts, Къмпинг - екипировка, и belts, printed. Седалището му е в/ъв Herbrechtingen, Германия.

  2. ROTH MASCHENSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ROTH MASCHENSTOFFE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Winterlingen, Германия.

  3. MAUTE + RENZ TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието MAUTE + RENZ TEXTIL GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Albstadt, Германия.

  4. ALPA VLIESSTOFFE GMBH

    Германия

    Предприятието ALPA VLIESSTOFFE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Нетъкани платове, Нетъкани платове, и machines and equipment for felt and non-woven fabrics. Седалището му е в/ъв Lahr, Германия.

  5. LUTZ TEXTIL E.K. ARMIN LUTZ

    Германия

    Предприятието LUTZ TEXTIL E.K. ARMIN LUTZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Седалището му е в/ъв Albstadt-Onstmettingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GARNPROFI

    Германия

    Предприятието GARNPROFI, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и manufacturer of embroidery pieces. Седалището му е в/ъв Ihringen, Германия.

  2. ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието ZWEIGART & SAWITZKI GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани, и packing. Седалището му е в/ъв Sindelfingen, Германия.

  3. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

    Германия

    Предприятието ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Облекло - машини и техника за индустрията, Тъкани, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Gerstetten, Германия.

  4. BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието BILLERBECK BETTEN-UNION GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Легла, матраци и дюшеци. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Спално бельо, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Kraichtal, Германия.

  5. HANS-FERDINAND GRUPP

    Германия

    Предприятието HANS-FERDINAND GRUPP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Мъжки дрехи, Памук - влакна, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Donzdorf, Германия.

  1. LILIENWEISS TEXTILE DIENSTLEISTUNGEN GMBH

    Германия

    Предприятието LILIENWEISS TEXTILE DIENSTLEISTUNGEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

  2. HARTI-FROTTIERMODEN

    Германия

    Предприятието HARTI-FROTTIERMODEN, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Forst, Германия.

  1. GRACE GMBH

    Германия

    Предприятието GRACE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, Спално бельо, Лен - тъкани, Домашно бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Pfullingen, Германия.

  2. OLYMPIA-SCHNITTMUSTER VERLAG

    Германия

    Предприятието OLYMPIA-SCHNITTMUSTER VERLAG, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Ettlingen, Германия.

  3. WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH

    Германия

    Предприятието WOLFSPERGER TEXTILPFLEGE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Домашно бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Emmendingen, Германия.

  4. DESSUX.DE INH. TIMOTHY BICH

    Германия

    Предприятието DESSUX.DE INH. TIMOTHY BICH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Neckarsulm, Германия.

  5. DR. FISCHER VERTRIEBS GMBH & CO KG

    Германия

    Предприятието DR. FISCHER VERTRIEBS GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Обувки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Вълнени фланели и пуловери, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  6. BETTENHAUS MANZ GMBH

    Германия

    Предприятието BETTENHAUS MANZ GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, Спално бельо, Легла, матраци и дюшеци, Тъкани, Домашно бельо, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Tuttlingen, Германия.

  7. ANDREAS BEGELSPACHER

    Германия

    Предприятието ANDREAS BEGELSPACHER, e Производител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

  8. PERFECT PRINT SPORTS & MORE

    Германия

    Предприятието PERFECT PRINT SPORTS & MORE, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

  1. DÄSA WIEDERVERWERTUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието DÄSA WIEDERVERWERTUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Работно и предпазно облекло, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв St. Leon-Rot, Германия.

  2. FREUDENBERG VLIESSTOFFE SE & CO. KG

    Германия

    Предприятието FREUDENBERG VLIESSTOFFE SE & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, Нетъкани платове, Пластмасови материи - домашни артикули, Пластмаси - подови настилки, Тъкани, и Нетъкани платове. Седалището му е в/ъв Weinheim, Германия.

  3. JUTE-SUISSE GMBH

    Германия

    Предприятието JUTE-SUISSE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, Юта - тъкани, Пластмаси - опаковки, Юта - влакна, Тъкани, и Юта - тъкани. Седалището му е в/ъв Ammerbuch-Altingen, Германия.

  4. EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH

    Германия

    Предприятието EHRMANN & CO. NÄHEREI FÜR HEIMTEXTILIEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Крайна обработка на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Markdorf, Германия.

  5. FINKBEINER GMBH

    Германия

    Предприятието FINKBEINER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Текстилни нишки и прежди, Тъкани, Тъкани за конфекция, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  6. S. STRÖBELE TEXTIL GMBH

    Германия

    Предприятието S. STRÖBELE TEXTIL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Бельо и долни дрехи, Дамско бельо, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Sigmaringendorf, Германия.

  7. LUPIR DESIGN - FRANZ NOVOTNY

    Германия

    Предприятието LUPIR DESIGN - FRANZ NOVOTNY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Паркети. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, Пердета от воал, Довършителни работи, Тъкани, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Пердета от воал. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

  8. HI-TEX SCHILLINGER

    Германия

    Предприятието HI-TEX SCHILLINGER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, Мъжки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Гумирани тъкани, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Salach, Германия.

  9. STICKEREI FINK

    Германия

    Предприятието STICKEREI FINK, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Щамповане на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, и Дамски дрехи. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  10. SONITEX COMPUTERSTICKEREI

    Германия

    Предприятието SONITEX COMPUTERSTICKEREI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски и бебешки дрехи, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, и Детски и бебешки дрехи. Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно