• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ

ИспанияБарселона и Каталония
  1. ROBA AMIGA

    Испания

    Предприятието ROBA AMIGA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Sant Esteve Sesrovires, Испания.

  2. MARIN Y CARBONELL SL

    Испания

    Предприятието MARIN Y CARBONELL SL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castellbisbal, Испания.

  3. TEIXITS TORNÉ S.L.

    Испания

    Предприятието TEIXITS TORNÉ S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sant Feliu Sasserra, Испания.

  4. DANLUX MODA

    Испания

    Предприятието DANLUX MODA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tossa De Mar, Испания.

  5. STOCKPRIVÉ

    Испания

    Предприятието STOCKPRIVÉ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilanona i La Geltrú, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FACTORY 2 HAND S.L.U.

    Испания

    Предприятието FACTORY 2 HAND S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, classification of textile fibres and fabrics, Clothes - recovery and recycling, Внос-износ - текстил и облекло, и manufacture and collection of rags and used clothing. Седалището му е в/ъв Les Cabanyes, Испания.

  2. D H SPORTS

    Испания

    Предприятието D H SPORTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, и sports clothing. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  3. KILOUTLET

    Испания

    Предприятието KILOUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vilanova i La Geltrù, Испания.

  4. VALISA RODAMILANS S.A.

    Испания

    Предприятието VALISA RODAMILANS S.A., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  5. TAPIER ENCAJES

    Испания

    Предприятието TAPIER ENCAJES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lace, и bridal gown. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. TEXTIL SAYURI

    Испания

    Предприятието TEXTIL SAYURI, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, fabric wholesale, и canvasses. Седалището му е в/ъв BARCELONA, Испания.

  2. I&E GHANA S.L.

    Испания

    Предприятието I&E GHANA S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling, и wholesale wire. Седалището му е в/ъв Sant Fost de Campcentelles, Испания.

  1. JOSE MARIA VIDAL VILADOMIU

    Испания

    Предприятието JOSE MARIA VIDAL VILADOMIU, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Текстил - внос-износ, Тъкани, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. WASTEX

    Испания

    Предприятието WASTEX, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Cotton yarns, и women's pyjamas. Седалището му е в/ъв Blanes, Испания.

  3. TOP DIFUSION S. L.

    Испания

    Предприятието TOP DIFUSION S. L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  4. NCK SA.

    Испания

    Предприятието NCK SA., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cornella Del Terri, Испания.

  5. UNITR3S STUDIO SL

    Испания

    Предприятието UNITR3S STUDIO SL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Badalona, Испания.

  6. WIAMA

    Испания

    Предприятието WIAMA, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  7. SA DE MATERIAS DE RECUPERACION

    Испания

    Предприятието SA DE MATERIAS DE RECUPERACION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  8. FIBRACOM TEXTILES SL

    Испания

  1. TEXINTER, S.A.

    Испания

  2. SINGULAR, SCP

    Испания

  3. DIMODES SA

    Испания

  4. ISOLA TEXTIL, S.L.

    Испания

  5. COTTON HOME SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания

  6. TWEED TEXTIL SL

    Испания

  7. TIGER STUDIOS S.L

    Испания

    Предприятието TIGER STUDIOS S.L, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of clothes, digital printing, и labels for clothing. Седалището му е в/ъв Vilanova I La Geltrú, Barcelona, Испания.

  8. ALLISON EXPORTS PVT LTD

    Испания

    Предприятието ALLISON EXPORTS PVT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Tarragona, Испания.

  9. FRANK HERMANOS DESIGNS SL

    Испания

    Предприятието FRANK HERMANOS DESIGNS SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Детски и бебешки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, toys, Внос-износ - текстил и облекло, и babies' and children's high fashion. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  10. EUROPE WHOLESALES VINTAGE

    Испания

    Предприятието EUROPE WHOLESALES VINTAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Used clothing, second-hand clothing, vintage clothing, и Bulk used clothes. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ

Брой резултати

78 Фирми