• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ - Испания

Испания
  1. WWW.BIJUYMODA.COM

    Испания

    Verified by europages badge

    Bijuymoda.com - Wholesaler, exporter and distributor. We have the best offers for textiles, bags, footwear, household goods, gift articles, custom jewellery, cosmetics, stock of fashion brands and accessories, home decoration, etc. The best wholesale prices on quality products and European brands. We ship goods all over Europe. Quantity reductions apply to all our prices and every customer benefits from individual advice.

  2. JHK T-SHIRT

    Испания

    Предприятието JHK T-SHIRT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fuenlabrada, Испания.

  3. CASTILLA TEXTIL, 2 SL

    Испания

    Предприятието CASTILLA TEXTIL, 2 SL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Automotive Textile manufacturer, wholesale fabrics, и jacquard fabric. Седалището му е в/ъв Tembleque, Испания.

  4. ROBA AMIGA

    Испания

    Предприятието ROBA AMIGA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв Sant Esteve Sesrovires, Испания.

  5. MOBACOTEX,S.L.

    Испания

    Предприятието MOBACOTEX,S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing. Седалището му е в/ъв L'alqueria D'asnar, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INDUSTRIAL R. FERRER S.L.

    Испания

    Предприятието INDUSTRIAL R. FERRER S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture and collection of rags and used clothing. Седалището му е в/ъв Sant Joan De Moró, Испания.

  2. MARIN Y CARBONELL SL

    Испания

    Предприятието MARIN Y CARBONELL SL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Castellbisbal, Испания.

  3. ABARAN TEXTIL ROPA USADA DE CALIDAD

    Испания

    Предприятието ABARAN TEXTIL ROPA USADA DE CALIDAD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Abaran, Испания.

  4. TEIXITS TORNÉ S.L.

    Испания

    Предприятието TEIXITS TORNÉ S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sant Feliu Sasserra, Испания.

  5. STOCKPRIVÉ

    Испания

    Предприятието STOCKPRIVÉ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vilanona i La Geltrú, Испания.

  1. GRUPO EMPRESARIAL ANMART, S.L.

    Испания

    Предприятието GRUPO EMPRESARIAL ANMART, S.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, disposable articles, textile products, Тъкани за мебелното обзавеждане, и home textile products. Седалището му е в/ъв Bergondo-A Coruña, Испания.

  2. JAMP CLOTHING

    Испания

    Предприятието JAMP CLOTHING, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vigo, Испания.

  1. OCASION LINARESCO S.L.

    Испания

    Предприятието OCASION LINARESCO S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - събиране и рециклиране, Used clothing, и Текстил - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Linares, Испания.

  2. DANLUX MODA

    Испания

    Предприятието DANLUX MODA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Tossa De Mar, Испания.

  3. ROPATEX TRADING SL

    Испания

    Предприятието ROPATEX TRADING SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Olleria, Испания.

  4. FACTORY 2 HAND S.L.U.

    Испания

    Предприятието FACTORY 2 HAND S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, classification of textile fibres and fabrics, Clothes - recovery and recycling, Внос-износ - текстил и облекло, и manufacture and collection of rags and used clothing. Седалището му е в/ъв Les Cabanyes, Испания.

  5. TEXTILES AYMAN

    Испания

    Предприятието TEXTILES AYMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Натурални торове, и Натурални торове. Седалището му е в/ъв Fuenlabrada-Madrid, Испания.

  6. D H SPORTS

    Испания

    Предприятието D H SPORTS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, и sports clothing. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  7. INTUERI E-COMMERCE, S.L.

    Испания

    Предприятието INTUERI E-COMMERCE, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Чанти, куфарчета и дамски чанти, women's handbags, used bags, Чанти, куфарчета и дамски чанти, и designer handbags. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  8. ALL WEAR IMPORTS

    Испания

    Предприятието ALL WEAR IMPORTS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

  1. MANSANA ADAMS IMPORT & EXPORT SL

    Испания

    Предприятието MANSANA ADAMS IMPORT & EXPORT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на brand name stock. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  2. KILOUTLET

    Испания

    Предприятието KILOUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - събиране и рециклиране. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстил - внос-износ, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vilanova i La Geltrù, Испания.

  3. VALISA RODAMILANS S.A.

    Испания

    Предприятието VALISA RODAMILANS S.A., e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  4. IMPORTACIONDIRECTA

    Испания

    Предприятието IMPORTACIONDIRECTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture and forming of fabrics, и import title. Седалището му е в/ъв la unión, Испания.

  5. TEXTIL SAYURI

    Испания

    Предприятието TEXTIL SAYURI, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, fabric wholesale, и canvasses. Седалището му е в/ъв BARCELONA, Испания.

  6. MODA LORETA

    Испания

    Предприятието MODA LORETA, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв madrid, Испания.

  7. TAPIER ENCAJES

    Испания

    Предприятието TAPIER ENCAJES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lace, и bridal gown. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  8. TEXTILES BALU SL

    Испания

    Предприятието TEXTILES BALU SL, и работи в сферата на Предметна реклама - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Текстилни нишки и прежди, Тъкани за мебелното обзавеждане, Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, Текстилни нишки и прежди, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  9. PYP SOLUCIONES TEXTILES

    Испания

    Предприятието PYP SOLUCIONES TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на manufacture of sports goods, и textile industry. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  10. EXPORTA ASESORES

    Испания

    Предприятието EXPORTA ASESORES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ - Испания

Брой резултати

306 Фирми