• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial cleaning products

Резултати за

Industrial cleaning products

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. TEXTILES ESSUYAGES

    Франция

    Предприятието TEXTILES ESSUYAGES, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Професионални сапуни и препарати за миене, Работно и предпазно облекло, Почистване и поддръжка - принадлежности, Професионални сапуни и препарати за миене, Работно и предпазно облекло, и dishcloths. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  2. RECHERCHE ET TRAITEMENTS

    Франция

    Предприятието RECHERCHE ET TRAITEMENTS, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  3. BIONETAL

    Франция

    Предприятието BIONETAL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за премахване на петна, degreasers, decalcifiers, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за премахване на петна. Седалището му е в/ъв Saint Andiol, Франция.

  4. LABORATOIRE ACI

    Франция

    Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

  5. SPECIES - CADENTIA HYGIÈNE ENTRETIEN

    Франция

    Предприятието SPECIES - CADENTIA HYGIÈNE ENTRETIEN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв AUBAGNE, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION

    Франция

    Предприятието LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION, e Производител, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Седалището му е в/ъв Cabries, Франция.

  2. PRO DELTA SARL

    Франция

    Предприятието PRO DELTA SARL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Eguilles, Франция.

  3. CERATEC

    Франция

    Предприятието CERATEC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  4. PRECIS

    Франция

  5. PROGRESS SILICONES

    Франция

    Verified by europages badge

    PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.