• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial cleaning products

Резултати за

Industrial cleaning products

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. TEXTILES ESSUYAGES

    Франция

    Предприятието TEXTILES ESSUYAGES, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Професионални сапуни и препарати за миене, Работно и предпазно облекло, Почистване и поддръжка - принадлежности, Професионални сапуни и препарати за миене, Работно и предпазно облекло, и dishcloths. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  2. HTS BIO

    Франция

    Предприятието HTS BIO, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Екологични препарати за битови нужди, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Биотехнологии, Екологични препарати за битови нужди, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Биотехнологии. Седалището му е в/ъв Gémenos, Франция.

  3. HYGISTORE

    Франция

    Предприятието HYGISTORE, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности, Автомати за кърпи за ръце и течен сапун, Почистване и поддръжка - принадлежности, Автомати за кърпи за ръце и течен сапун, paper towels, и rolls of paper towels. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. RECHERCHE ET TRAITEMENTS

    Франция

    Предприятието RECHERCHE ET TRAITEMENTS, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  5. ADEFY

    Франция

    Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LABORATOIRE ACI

    Франция

    Предприятието LABORATOIRE ACI, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, Инсектициди (срещу насекоми), Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Професионални сапуни и препарати за миене, Почистване на обори - машини и техника, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв CABRIES, Франция.

  2. BIONETAL

    Франция

    Предприятието BIONETAL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за премахване на петна, degreasers, decalcifiers, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Препарати за премахване на петна. Седалището му е в/ъв Saint Andiol, Франция.

  3. AMC MOSCONI

    Франция

    Предприятието AMC MOSCONI, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum cleaners for industrial use, Hotel carts, institutional catering equipment, и Biodegradable industrial cleaning product. Седалището му е в/ъв Oraison, Франция.

  4. SAS COLDIS

    Франция

    Предприятието SAS COLDIS, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Entraigues Sur La Sorgue, Франция.

  5. NETTOYER-LA-MAISON.COM

    Франция

    Предприятието NETTOYER-LA-MAISON.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на plastic tank. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Var, Франция.

  1. SPECIES - CADENTIA HYGIÈNE ENTRETIEN

    Франция

    Предприятието SPECIES - CADENTIA HYGIÈNE ENTRETIEN, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв AUBAGNE, Франция.

  2. DROGUERIE FOUQUE SARL

    Франция

    Предприятието DROGUERIE FOUQUE SARL, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Почистване и поддръжка - принадлежности, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Почистване и поддръжка - принадлежности. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION

    Франция

    Предприятието LABO APPLIC COLLECT INDUST INTERNATION, e Производител, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Фитосанитарни продукти, фунгициди и пестициди. Седалището му е в/ъв Cabries, Франция.

  2. STE PAPONE INDUSTRY

    Франция

    Предприятието STE PAPONE INDUSTRY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Почистване и поддръжка - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  3. CEPAC

    Франция

    Предприятието CEPAC, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Автомобили, и Автомобили. Седалището му е в/ъв Sérignan Du Comtat, Франция.

  4. PRO DELTA SARL

    Франция

    Предприятието PRO DELTA SARL, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Eguilles, Франция.

  5. CERATEC

    Франция

    Предприятието CERATEC, e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  6. PRECIS

    Франция

  7. UGHETTO CONCEPT

    Франция

  8. PROGRESS SILICONES

    Франция

    Verified by europages badge

    PROGRESS SILICONES has been specialised in the manufacture of silicone parts and other elastomers for industry and the medical sector since 1985. PROGRESS SILICONES designs, manufactures and sells silicone parts for the most demanding industries. Sectors, such as: the food industry, nuclear power, cosmetics, aeronautics, pharmaceuticals and biomedical. From single parts to mass production, we create all types of moulded parts, overmoulding, extrusion, co-extrusion, manufacturing and cutting. All our production can be associated with specific marking and packing operations, according to your specifications. We are equipped with 2 Clean Rooms covering 550 m2 classed ISO 7 and ISO 8, adapted to the manufacture of medical and pharmaceutical products. Our quality management system is ISO 9001 and ISO 13485 certified.

  1. HUBCYCLE

    Франция

    Verified by europages badge

    Hubcycle is a startup that has developed a plant-based upcycling structure that recycles waste (fruit peelings and linseed meal, for example) that it then offers for reuse by other industries. Its aim is to create a genuinely sustainable global network, with by-products from one source meeting demand from another source for plant-based ingredients that are clean and sustainable. Hubcycle brings together industries that use different parts of the same plant, recovering food and plant waste that then become innovative raw materials in food and personal hygiene products. Feel free to contact us for further details!