• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. MODULEN & ENGINEERING MENZING

    Холандия

    Предприятието MODULEN & ENGINEERING MENZING, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, customised product design and manufacturing, Electromechanical assemblies, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

  2. RIFEDA SCHILDERWERKEN

    Холандия

    Предприятието RIFEDA SCHILDERWERKEN, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, painters, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  3. ARCELORMITTAL CONSTRUCTION NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието ARCELORMITTAL CONSTRUCTION NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, steel constructions, Special steel structures, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  4. EASYPATH

    Холандия

    Предприятието EASYPATH, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  5. ROLLECATE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROLLECATE B.V., e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK, e Производител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  2. LEERTOUWER B.V.

    Холандия

    Предприятието LEERTOUWER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Телефони, Боядисване - предприемачи, Телефони, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  3. AD DAKKAPELLEN

    Холандия

    Предприятието AD DAKKAPELLEN, e Производител, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, Покривни конструкции - строителни работи, Покривни камъни, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  4. AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ VAN GELDER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ VAN GELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Тунели - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, Пътища - строителство, Мостове - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Elburg, Холандия.

  5. GSF GLASGROEP BV

    Холандия

    Предприятието GSF GLASGROEP BV, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  1. PLEGT-VOS STOFFELS B.V.

    Холандия

    Предприятието PLEGT-VOS STOFFELS B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, Покривни конструкции - строителни работи, Херметичност и изолация - предприемачи, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Gendt, Холандия.

  2. MACHINEFABRIEK DRAIENTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK DRAIENTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  1. R & G SPECIAL PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието R & G SPECIAL PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Пасивни електронни компоненти и печатни платки, и Пасивни електронни компоненти и печатни платки. Седалището му е в/ъв Asperen, Холандия.

  2. SCHILDERSBEDRIJF H.A. DE KONING B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF H.A. DE KONING B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  3. H. VERHOEF B.V.

    Холандия

    Предприятието H. VERHOEF B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Kootwijkerbroek, Холандия.

  4. HUPKES HOUTHANDEL DIEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието HUPKES HOUTHANDEL DIEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Dieren, Холандия.

  5. S.A.B. ARNHEM B.V.

    Холандия

    Предприятието S.A.B. ARNHEM B.V., e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, и Проектантски бюра - ПГС. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  6. ISOLATIEBEDRIJF PLUIMERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ISOLATIEBEDRIJF PLUIMERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, и Херметичност и изолация - предприемачи. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  7. GEBROEDERS M. EN W. BRON B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBROEDERS M. EN W. BRON B.V., e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра, и Градини и паркове - консултантски бюра. Седалището му е в/ъв Geldermalsen, Холандия.

  8. BOEVE AFBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEVE AFBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Пясъчник - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lemelerveld, Холандия.

  1. STRIJLAND DAKBEDEKKING B.V.

    Холандия

    Предприятието STRIJLAND DAKBEDEKKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Покривни конструкции - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Сградова покривка - строителни работи, и Сградова покривка - строителни работи. Седалището му е в/ъв Heteren, Холандия.

  2. GELDERS STAALSTRAAL- EN SCHILDERSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието GELDERS STAALSTRAAL- EN SCHILDERSBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ochten, Холандия.

  3. NIVERPACK B.V.

    Холандия

    Предприятието NIVERPACK B.V., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка - предприятия, и Търговско опаковане по поръчка - предприятия. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  4. GRONDVERZET VILSTEREN B.V.

    Холандия

    Предприятието GRONDVERZET VILSTEREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Dalfsen, Холандия.

  5. BOUWBEDRIJF GEBR. DEN BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF GEBR. DEN BOER B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  6. METAALSLUIS B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALSLUIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  7. XELLA CELLENBETON NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието XELLA CELLENBETON NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Тухли, Промишлени строежи - предприемачи, Тухли, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Vuren, Холандия.

  8. KWT PRODUCTIE B.V.

    Холандия

    Предприятието KWT PRODUCTIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Biddinghuizen, Холандия.

  9. HEIJNEN BOUWGROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието HEIJNEN BOUWGROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Aalten, Холандия.

  10. LANSINK SCHILDERWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието LANSINK SCHILDERWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно