• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF

    Холандия

    Предприятието STUKADOORSBEDRIJF DOMHOF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грапави мазилки, и Грапави мазилки. Седалището му е в/ъв De Heurne, Холандия.

  2. RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING

    Холандия

    Предприятието RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Pannerden, Холандия.

  3. AANNEMINGSBEDRIJF FA. BOSCH

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF FA. BOSCH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, machines for road works, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Hedel, Холандия.

  4. GS AFBOUW

    Холандия

    Предприятието GS AFBOUW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  5. MODULEN & ENGINEERING MENZING

    Холандия

    Предприятието MODULEN & ENGINEERING MENZING, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, customised product design and manufacturing, Electromechanical assemblies, Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Haaksbergen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHILDERSBEDRIJF HULLEMAN

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF HULLEMAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на spray paints. Седалището му е в/ъв Emmeloord, Холандия.

  2. NOPPENFOLIEXL

    Холандия

    Предприятието NOPPENFOLIEXL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. J&D VAN DEN BRINK

    Холандия

    Предприятието J&D VAN DEN BRINK, e Подизпълнител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nijkerk, Холандия.

  4. RIETDEKKERSBEDRIJF VAN DER LINDE

    Холандия

    Предприятието RIETDEKKERSBEDRIJF VAN DER LINDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vollenhove, Холандия.

  5. DE GELDERSCHE

    Холандия

    Предприятието DE GELDERSCHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  1. KLUSSERVICE ZWOLLE

    Холандия

    Предприятието KLUSSERVICE ZWOLLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. RENOVARE

    Холандия

    Предприятието RENOVARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Lochem, Холандия.

  1. METADECOR

    Холандия

    Предприятието METADECOR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни обшивки от цветни метали, Perforated plates made from expanded metal, Покривни обшивки от цветни метали, Aluminium roof covering, и architectural façades. Седалището му е в/ъв Kampen, Холандия.

  2. GREEN DESIGN STUDIO

    Холандия

    Предприятието GREEN DESIGN STUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Didam, Холандия.

  3. KOOIKER ZUIGTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието KOOIKER ZUIGTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

  4. RIFEDA SCHILDERWERKEN

    Холандия

    Предприятието RIFEDA SCHILDERWERKEN, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, painters, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  5. INTERMILIEU B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERMILIEU B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на building demolition, Asbestos, Real estate for trade and industry, и Power substations. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

  6. STUCOLOGIE

    Холандия

    Предприятието STUCOLOGIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на façade repairs, wall smoothing, painting of wood, и Ornamental plasterer. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  7. ARCELORMITTAL CONSTRUCTION NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието ARCELORMITTAL CONSTRUCTION NEDERLAND, e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, steel constructions, Special steel structures, и Покривни камъни. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  8. MORREN SCHILDER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието MORREN SCHILDER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF, e Подизпълнител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на painting of wood, painting of blinds, wall painting, и painters. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  1. EASYPATH

    Холандия

    Предприятието EASYPATH, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  2. VELUWE SERVICE DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието VELUWE SERVICE DIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на flowering garden plants, и interior design and decoration advice. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  3. STUCADOORSBEDRIJF JOHN TIBEN

    Холандия

    Предприятието STUCADOORSBEDRIJF JOHN TIBEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Arnhem, Холандия.

  4. NEDABO B.V.

    Холандия

    Предприятието NEDABO B.V., e Подизпълнител, и работи в сферата на Промишлени строежи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated assembly, и mixing concrete. Седалището му е в/ъв Rheden, Холандия.

  5. HEUVELMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието HEUVELMAN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Телевизори, видео и радиоапарати, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Телевизори, видео и радиоапарати. Седалището му е в/ъв Culemborg, Холандия.

  6. VAN DE KAA SCHILDERS

    Холандия

    Предприятието VAN DE KAA SCHILDERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на painters, и paint and plaster. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  7. BOUWBEDRIJF DERKSEN BV

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF DERKSEN BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building office, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Loenen, Холандия.

  8. ENGENIEUS

    Холандия

    Предприятието ENGENIEUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Oosterbeek, Холандия.

  9. ROLLECATE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROLLECATE B.V., e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Седалището му е в/ъв Staphorst, Холандия.

  10. AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK, e Производител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Contractors

Брой резултати

390 Фирми